Redactia.ro
Home » Știri » FABULOS! Fiul vitreg al Gabrielei Firea are o mamă naturală absolut superbă! Este FOTOMODEL și este adorată de rebelul Răzvan Firea

FABULOS! Fiul vitreg al Gabrielei Firea are o mamă naturală absolut superbă! Este FOTOMODEL și este adorată de rebelul Răzvan Firea

GALERIE FOTO (6)

Răzvan Firea este fiul din prima căsătorie a primului soţ al Primarului general al Capitalei. Acesta a decedat, după care Gabriela Firea s-a recăsătorit cu Florin Pandele, primarul din Voluntari. „Sunt fiul mamei mele, Carmen Firea și al răposatului meu tata, Rasvan Firea. Deși, recunosc, succesul și calitatiile lor m-au făcut mereu mândru, aș fi mândru să fiu și fiu de cerșetor, atât timp cât sunt fiul unor oameni onorabili”, a precizat Răzvan Firea, tot pe Facebook.

 

Conform evz.ro, Razvan Firea, fostul soț al Gabrielei Vrânceanu, decedat în 2010, a mai avut o căsnicie până să se însoare cu candidate PSD! El a fost căsătorit cu Carmen,  un fotomodel superb – femeia care este mama naturală a lui   Răzvan. Iată ce a postat Răzvan pe facebook, despre mama lui:  „Dumnezeu a creat o mama minunata/Care nu imbatraneste niciodata!/  I-a facut zambetul din raze de soare/Obrazul-din piersici si petale de floare/I-a pus in ochi lucirea cerului de-azur/Mintea si inima-i sunt din aur pur…/Buzele-i sunt roze dulci, de acadea/ Domnul a creat, cu mana Sa, o stea/Si mi-a daruit-o, sa fie mama mea!”

Cine a fost fostul soț al Gabrielei Firea. A stat mereu în umbră

Înaintea mariajului cu Florentin Pandele, Gabriela Firea a mai fost căsătorită cu Răsvan Firea. Acesta a fost o persoană extrem de discretă de-a lungul vieții.  Răsvan Firea a încetat din viață la doar 54 de ani. A făcut atac cerebral, la spitalul Fundeni. Cu patru luni înainte de deces, acesta suferise un transplant de rinichi la Cluj. Despre fostul ei partener de viață, Gabriela Firea spunea într-un interviu că acesta i-a cerut să își refacă viața după dispariția lui. „Răsvan mi-a spus, când el nu se simțea foarte bine, că vrea ca eu să îmi refac viața pentru ca în casa noastră și în fața copilului să nu apară tot felul de bărbați. Lui Răsvan îi datorez totul și mai ales formarea mea ca femeie. În buletin și în pașaport sunt Firea Gabriela și asta va ramane numele meu și după căsătoria cu Florin.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini