Redactia.ro
Home » Monden » Ce premiu a primit fiica lui Irinel Columbeanu în Malibu?! Incredibil ce scrie pe diploma Irinei

Ce premiu a primit fiica lui Irinel Columbeanu în Malibu?! Incredibil ce scrie pe diploma Irinei

Premiul primit de Irina Columbeanu în America.

Irina Columbeanu, fiica celebrilor Monica Gabor și Irinel Columbeanu, continuă să impresioneze atât prin realizările academice, cât și prin maturitatea și obiectivele sale de viitor. Recent, în cadrul unei ceremonii desfășurate la școala sa din Malibu, Irina a fost distinsă cu mai multe premii, confirmându-și astfel statutul de elevă de excepție. Cu toate acestea, un mic incident a atras atenția: pe una dintre diplomele sale, numele de familie a fost greșit imprimat, „Colombeanu” în loc de „Columbeanu”, un detaliu minor care nu a umbrit însă strălucirea momentului.

Monica Gabor este cea mai mândră mamă

Monica Gabor, mândră de parcursul fiicei sale, a împărtășit pe rețelele de socializare succesul Irinei, oferind detalii despre premiile obținute și despre ceremonia de premiere. Acest eveniment a avut loc în contextul în care Irina, acum la vârsta de 16 ani, își manifestă deja independența, având permis de conducere și chiar un iubit. Schimbarea recentă de look, trecerea de la părul lung la o coafură mult mai scurtă, evidențiază dorința adolescentei de a-și asuma noi identități și de a explora diverse forme de exprimare personală.

Participarea Irinei la „Clubul pentru Băieți și Fete din Malibu” și premiile obținute la recentul eveniment „Youth of the Year” subliniază implicarea ei activă în comunitate și dedicația față de studiu. Împreună cu alți trei colegi, Irina a fost recunoscută pentru inspirația, implicarea și responsabilitatea arătată atât în mediul academic, cât și în comunitatea din Malibu. Aceste realizări sunt reflectate și în articole publicate de publicații locale, precum malibutimes.com, care au evidențiat contribuțiile și poveștile personale ale tinerilor premiați.

„Patru elevi deosebiți și-au împărtășit poveștile personale, obiectivele și impactul pe care Clubul pentru Baieți și Fete din Malibu (BGCM) l-a avut asupra lor, la cel mai recent eveniment Youth of the Year, sâmbătă, 24 februarie.

Candidații, Azalea, clasa a 12-a, Diego, clasa a 10-a, Irina, clasa a 11-a și Emily, clasa a 12-a, au fost premiați pentru implicare, inspirație și responsabilitate în școala din care fac parte, dar și în comunitatea din Malibu”, se arată în articolul publicat de malibutimes.com.

Irina Columbeanu are mari planuri de viitor

Ambițiile Irinei Columbeanu se întind însă mult dincolo de succesul academic și recunoașterea locală. Tânăra își exprimă dorința de a urma o carieră în medicină, aspirând să devină medic chirurg. Visul ei de a deschide o clinică non-profit pentru persoanele cu tulburări de alimentație reflectă o profunzime emoțională și o empatie rar întâlnită la vârsta sa. Irina dorește să creeze un spațiu în care femeile și oricine altcineva confruntat cu probleme legate de imaginea corporală să învețe să se iubească și să își aprecieze corpul așa cum este.

„Îmi doresc să devin chirurg și să deschid o clinică non-profit pentru tulburările de alimentație, în care femeile, dar și oricine altcineva care a avut probleme legate de imaginea propriului corp, să învețe să iubească, să prețuiască și să aprecieze fiecare centimetru al corpului lor”, a spus Irina Columbeanu.

Irina Columbeanu demonstrează că este mult mai mult decât fiica a doi părinți celebri; este o tânără ambițioasă, implicată și cu un profund simț al empatiei. Greșeala tipografică de pe diploma sa nu face decât să adauge un strop de umor parcursului său impresionant, care, fără îndoială, va continua să inspire și să atragă atenția în anii ce urmează.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: