Redactia.ro
Home » Monden » Job-ul inedit pe care îl are Irina Columbeanu în Los Angeles. Tânăra îi trimite bani tatălui său

Job-ul inedit pe care îl are Irina Columbeanu în Los Angeles. Tânăra îi trimite bani tatălui său

Fiica lui Columbeanu este chelneriță în America.

În ciuda unor vremuri dificile și pierderilor financiare majore, Irinel Columbeanu primește sprijin neașteptat din partea fiicei sale, Irina, care s-a angajat în Los Angeles și îi trimite lunar bani pentru a-l ajuta pe fostul magnat să-și acopere cheltuielile.

Irinel Columbeanu, invitat de onoare în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță,” a dezvăluit că Irina a luat decizia de a se angaja ca ospătăriță într-un restaurant din Los Angeles pentru a susține financiar familia. Acest gest emoționant evidențiază legătura puternică dintre tată și fiică, chiar și în situații dificile.

Irinel Columbeanu și-a pierdut întreaga avere

Chiar dacă Irinel Columbeanu și-a pierdut averea din cauza unor decizii proaste, acesta își păstrează optimismul și recunoaște norocul de a avea sănătate și libertate. Faptul că Irina se angajează activ în sprijinirea lui, trimițându-i lunar bani, este o dovadă a solidarității din familia Columbeanu, în ciuda separării lor geografice.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor, și-a câștigat dreptul la custodie în 2018, iar Irina s-a mutat la mama ei în Statele Unite ale Americii. La vârsta de 17 ani, Irina lucrează ca și chelneriță într-un restaurant din Los Angeles, iar obiectivul ei este să devină profesoară de limba franceză după terminarea studiilor.

Irina Columbeanu este chelneriță

Într-un interviu, Irinel a dezvăluit că Irina nu doar că și-a ajutat tatăl cu economiile sale de adolescență, dar s-a angajat și într-un restaurant italian, trimițându-i banii câștigați pentru a-l sprijini să-și acopere cheltuielile, inclusiv cazarea la azil.

Gestul Irinei nu doar că demonstrează devotamentul și dragostea pentru tatăl său, dar arată și dorința de a contribui la bunăstarea familiei într-un moment în care Irinel Columbeanu se confruntă cu provocări financiare semnificative.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: