Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu nu renunță la anumite mofturi chiar dacă este falit. Ce pofte continuă să-și facă fostul milionar

Irinel Columbeanu nu renunță la anumite mofturi chiar dacă este falit. Ce pofte continuă să-și facă fostul milionar

La ce obiceiuri nu a renunțat Irinel Columbeanu?!

Irinel Columbeanu, fostul soț al fotomodelului Monica Gabor, a fost odată cunoscut pentru averea sa impresionantă și stilul de viață luxos. Cu toate că vremurile sale de glorie financiară au apus, se pare că anumite obiceiuri și pofte de milionar rămân încă prezente în viața lui, chiar și în perioada în care se confruntă cu probleme financiare.

Ce obiceiuri avea Irinel Columbeanu când avea bani

Irinel Columbeanu a trăit o perioadă de glorie, fiind cunoscut pentru afacerile sale de succes și pentru că a fost implicat în diverse proiecte media. În acele vremuri, luxul și extravagantele erau la ordinea zilei pentru milionarul care se bucura de atenția presei și admirația publicului. Din acea perioadă de bogăție, Irinel Columbeanu pare să fi păstrat anumite obiceiuri la care nu a renunțat, chiar și după ce a trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar.

Recent, dezvăluiri despre mofturile lui Irinel Columbeanu au fost făcute publice de către patronul căminului de bătrâni unde fostul om de afaceri locuiește de ceva vreme. Se pare că Irinel nu și-a pierdut gustul pentru anumite lucruri care erau obișnuite în perioada când milioanele îi umpleau conturile.

Chiar și în condițiile actuale, Irinel Columbeanu nu pare să își poată stăpâni anumite pofte și obiceiuri. Detaliile exacte despre aceste mofturi nu au fost încă făcute publice, dar se pare că fostul milionar continuă să se bucure de unele plăceri extravagante, indiferent de starea actuală a finanțelor sale.

Irinel Columbeanu continuă să-și facă poftele

Este interesant de observat cum anumite deprinderi și mofturi din perioada de glorie pot să rămână ancorate în viețile persoanelor chiar și atunci când circumstanțele financiare se schimbă semnificativ. Pentru Irinel Columbeanu, aceste aspecte aduc în discuție întrebări despre modul în care trecerea de la o avere impresionantă la o situație financiară mai modestă își lasă amprenta asupra vieții și alegerilor personale.

„Irinel s-a acomodat cu noi, vorbesc adesea cu el, mănâncă ce este în meniu, care este stabilit de un nutriționist, în funcție de bolile fiecărui pacient, unii au diabet, alții au colesterol.

Evident că, aici, la noi, nu este ca acasă, unde mâncai ce voiai, aici nu ai voie prăjeli, gogoși. Dar, când ies în oraș, Irinel Columbeanu mă mai roagă să îi cumpăr cam ce pofte are el. Vrea sushi și croissante, de obicei. Îi cumpăr, evident, pentru plăcerea lui”, a spus Ion Cassian despre obiceiurile culinare pe care le are Irinel Columbeanu din perioada de glorie, notează playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: