Redactia.ro
Home » Monden » Ce pensie uriașă încasează Prigoană și ce mesaj dur i-a transmis lui Irinel Columbeanu: „Dacă făcea ca mine, nu mai cerșea azi milă…”

Ce pensie uriașă încasează Prigoană și ce mesaj dur i-a transmis lui Irinel Columbeanu: „Dacă făcea ca mine, nu mai cerșea azi milă…”

Ce pensie uriașă încasează Prigoană și ce mesaj dur i-a transmis lui Irinel Columbeanu: „Dacă făcea ca mine, nu mai cerșea azi milă…”

Iată ce pensie uriașă încasează Prigoană și ce mesaj dur i-a transmis lui Irinel Columbeanu!

Ce pensie uriașă încasează Prigoană

Silviu Prigoană, cunoscut om de afaceri și politician român, a devenit subiect de discuție în presa de specialitate datorită pensiei sale colosale. Cu o cotizație constantă de-a lungul a 20 de ani, Prigoană a acumulat o pensie ce îi permite să trăiască liniștit la bătrânețe. Într-un interviu recent, Prigoană a dezvăluit că încasează o pensie de 11.000 de euro net pe lună.

De-a lungul timpului, Silviu Prigoană a dezvoltat afaceri de succes în diverse domenii, de la salubritate la televiziune. Acesta a fost remunerat cu salarii impresionante, depășind frecvent suma de 100.000 de euro lunar. A cotizat la stat cu sume considerabile, astfel încât netul său se ridica la 100.000 de euro lunar, iar contribuția la stat era de 60.000 de euro lunar. Acest lucru i-a permis să încaseze acum o pensie de invidiat și să trăiască exclusiv din acești bani.

„Eu iau 11.000 de euro la acest moment, în mână. Banii îi aduce poștașul la ușă, nu se pun pe card. Îmi dă din ăia de 500 așa, bancnote mari! Eu mi-am asigurat bătrânețea! Am fost deștept, nu prost, cum a zis Tatoiu! 

Eu acum trăiesc doar din banii din pensie. Nu mai am vreo afacere, gata!“, a declarat omul de afaceri, în podcastul lui Viorel Grigoroiu

„Timp de 20 de ani, eu am avut 160.000 de euro, salariu brut. Deci netul, ce luam în mână, era de 100.000 euro pe lună, iar contribuția la Stat era de 60.000 de euro lunar.

Cum adică să-mi pun eu ca șef, salariu minim pe economie, ca să nu cotizez? E o prostie asta ce a zis Tatoiu!”, a mai precizat Silviu Prigoană. 

Ce mesaj dur i-a transmis lui Irinel Columbeanu: „Dacă făcea ca mine, nu mai cerșea azi milă…”

Într-o lecție de viață dură pentru fostul milionar Irinel Columbeanu, care a ajuns falit și nu mai poate plăti azilul în care se află, Prigoană a subliniat importanța previziunii financiare și a cotizațiilor la stat. Columbeanu, care nu a cotizat la stat și trăiește acum cu o pensie minimă de 2000 de lei, ar fi putut evita situația dificilă în care se află acum dacă ar fi cotizat la fel de consistent ca Prigoană în trecut.

Prigoană a subliniat că în viață trebuie să fii prevăzător și să te gândești la bătrânețe. Dacă fiecare dintre noi ar avea grijă să cotizeze consistent la stat, situații precum cea a lui Columbeanu ar fi mult mai puțin frecvente. Omul de afaceri a afirmat că dacă și Columbeanu ar fi cotizat la fel ca el, cu măcar 4000-5000 de euro lunar, acum nu ar mai fi nevoie să ceară ajutorul altora și să facă chetă pentru a-și asigura traiul.

„Ești milionar la tinerețe, dar nu știi cum te duce viața. De aceea în viață trebuie să fi prevăzător. 

Dacă și Columbeanu făcea ca mine, și măcar 4000-5000 de euro dădea pe lună la Stat, atunci când avea, acum nu mai ajungea pe drumuri, la mila altora, să facă chetă și să se roage de lume pentru bani”, a mai spus omul de afaceri. 

Silviu Prigoană, născut la data de 22 decembrie 1963, este un exemplu de succes în lumea afacerilor din România. Cu o carieră bogată în politica și mediul de afaceri, el și-a asigurat bătrânețea printr-o cotizație constantă și generoasă la stat.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: