Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu, vizitat la azil de una dintre fostele lui iubite: „E trist că unii oameni sunt acolo lângă tine doar când strălucești”

Irinel Columbeanu, vizitat la azil de una dintre fostele lui iubite: „E trist că unii oameni sunt acolo lângă tine doar când strălucești”

GALERIE FOTO (5) VIDEO Irinel Columbeanu, prima apariție publică după mutarea la azil. Fostul om de afaceri, de nerecunoscut în comparație cu trecutul său strălucitor

Irinel Columbeanu a pierdut toată averea de milioane de euro pe care o avea, iar acum a ajuns să trăiască la un azil. Fostul om de afaceri are nevoie de ajutor financiar, dar prietenii lui sunt din ce în ce mai puţini.

Zilele trecute, suspriză! Irinel Columbeanu a fost vizitat la azil de una dintre fostele lui iubite!

Brianna Caradja l-a vizitat pe Irinel Columbeanu

Irinel a fost uitat și de majoritatea cunoștințelor sale, astfel că nimeni nu îl vizitează. Singura care i-a fost alături întotdeauna este Brianna Caradja, fosta lui iubită de acum 25 de ani.

Am fost și merg să-l văd. Locul e frumos, la fel ca și amplasamentul. Serghei Mizil a făcut un gest frumos și a deschis un cont pentru el.

A găsit oameni care au contribuit. Ceilalți care l-au uitat acum, nu știu cât de prieteni i-au fost. E complet irelevant ce a fost între noi, e o persoană cu care am rămas într-o relație de amiciție. Și el m-a sunat și am fost când și-a lansat cărțile.

Noi ținem legătura. E trist că unii oameni sunt acolo lângă tine doar când strălucești. Dar e bine că Iri nu e uitat. E un gest care-l emoționează, amândoi ne-am bucurat, și eu m-am bucurat să-l văd. Nu contează că e într-un palat sau într-un azil, nu contează mașina în care se urcă.

Eu văd persoana, omul. Iri e același prieten pe care-l știu de atâția ani. E foarte ok. Omul care vrea să dea, găsește de unde… Cel mai prețios lucru e să oferi și din timpul tău, să fii acolo ca prezență fizică.

Există multe modalități de a-i fi alături”, a declarat Brianna Caradja pentru cancan.

Columbeanu s-a iubit cu Brianna Caradja

Irinel Columbeanu a reușit să o cucerească definitiv, iar prințesa nu ezită să-și exprime admirația.

Irinel era un adevărat gentleman. Îmi făcea mereu surprize plăcute. De ziua mea, spre exemplu, a venit pe neaşteptate la mine acasă, în Paris, aşa, fără să-mi spună nimic.

Altă dată, eram în avion, veneam spre Bucureşti. Un necunoscut s-a apropiat de mine şi m-a întrebat dacă eu sunt prinţesa Caradja.

I-am răspuns că „da” şi apoi mi-a dat un superb trandafir roşu, zicându-mi: «Domnul Columbeanu vă aşteaptă pe Aeroportul Otopeni”.

Regret să constat că astfel de bărbaţi nu mai există, mai ales în România. Povestea mea de dragoste cu Irinel a fost ca în filme”, a declarat Brianna Caradja.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: