Redactia.ro
Home » Monden » Câte clase are Irinel Columbeanu, fostul milionar care a ajuns acum să trăiască la un azil de bătrâni?

Câte clase are Irinel Columbeanu, fostul milionar care a ajuns acum să trăiască la un azil de bătrâni?

irinel columbeanu

Irinel Columbeanu a trăit zeci de ani în lumina reflectoarelor. Bărbatul de 66 de ani a cunoscut şi vremuri în care curgeau doar lapte şi miere. Din nefericire pentru el, fostul om de afaceri traversează o perioadă foarte tristă.

Bărbatul din Izvorani a ajuns la azil și se pare că toți prietenii au uitat de el. Vizitat extrem de rar, lui Irinel nu-i rămâne decât să-și amintească zilele frumoase din viața lui.

Ce studii are Irinel Columbeanu?

Conform diplomei sale de absolvent al Institutului Politehnic Român, profesia de bază a fostului milionar este cea de inginer. Irinel Columbeanu a absolvit Facultatatea de Electrotehnică din Cadrul Facultății București.

Cei care l-au cunoscut pretind că a fost un student model. Acesta a absolvit Facultatatea de Electrotehnică din Cadrul Universității București cu nota 10. Având în vedere notele și pregătirea sa, nu este de mirare că nu a trecut mult timp până și-a găsit primul loc de muncă.

A lucrat la Baloteşti

Fostul om de afaceri a şi profesat. Columbeanu a fost angajat pe poziția de inginer energetic la Institutul de Nutriție și Îngrășăminte din Balotești.

Din păcate, concedierea lui a avut loc într-un moment critic, dar recunoaște că se aștepta la asta.

Chiria de la zil: 7.000 lei/lună

Irinel Columbeanu locuiește la azil de câteva săptămâni. În fiecare dimineață, are o rutină, așa cum a dezvăluit patronul căminului.

La căminul de bătrâni din Ghermănești, acolo unde a ajuns, bărbatul are parte de liniște și îngrijire specializată. Fostul milionar a fost cazat singur în cameră, deși nu are bani să acopere chiria de 7000 de lei pe lună.

În urmă cu câțiva ani, declinul lui a început să fie din ce în ce mai evident. Situația sa financiară s-a degradat, iar acum, a rămas fără nimic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: