Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu, adevărul despre boala de care suferă fiica sa. Irinuca a avut nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență

Irinel Columbeanu, adevărul despre boala de care suferă fiica sa. Irinuca a avut nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență

Care este ultima dorință a lui Irinel Columbeanu? Fostul milionar are gânduri mari legate de fiica lui: „Cu ocazia asta m-aș duce în America”

În lumina recentelor dezvăluiri ale lui Irinel Columbeanu, aflăm cu toții despre provocările pe care fiica sa, Irina, le-a întâmpinat în lupta împotriva unei afecțiuni delicate. Acest aspect a stârnit o mulțime de gânduri în ceea ce îl privește pe fostul milionar care și-a făcut griji pentru fiica sa.

Recent, Irinel Columbeanu a dezvăluit mai multe detalii despre boala cu care unica sa fiică s-a confruntat. Acesta a vorbit despre demersurile pe care a fost nevoit să le facă, chiar dacă el se afla în România, iar Irina locuiește în Statele Unite ale Americii.

Cu ce boală s-a confruntat fiica lui Irinel Columbeanu

Șalazionul, boala cu care se confruntă Irina Columbeanu, este o afecțiune a pleoapelor caracterizată de blocarea glandelor sebacee mici, cauzând formarea de umflături dureroase și inflamate. Această afecțiune poate avea un impact semnificativ asupra sănătății ochilor și poate necesita intervenție medicală promptă. În cazul Irinei, a fost necesară o decizie rapidă și bine ponderată pentru a-i asigura tratamentul și îngrijirea adecvată.

În prima fază, Irinel Columbeanu nu era de acord cu decizia Monicăi Gabor de a o duce pe Irina peste Ocean pentru a primi tratament. Cu toate acestea, odată cu progresul situației și consultarea cu medici renumiți, s-a stabilit că acesta era pasul necesar pentru a combate afecțiunea și pentru a-i asigura Irinei cele mai bune șanse de recuperare.

„Eu am fost de acord cu ceea ce îmi solicitase Monica și soțul ei, Mr. Pink, în legătură cu Irina. Lucrurile s-au întâmplat fiindcă așa a trebuit să se întâmple. Monica mi-a comunicat prin telefon că Irina este bolnavă, adică avea o afecțiune, șalazion se cheamă, și mi-a spus că a dus-o ea la un doctor foarte renumit acolo și că acel doctor nu vrea să o opereze pe Irina până nu îi prezintă o procură din partea tatălui.

Mi-a venit ideea să tipăresc acea procură, am semnat-o și am citit-o în fața camerei de luat vederi a telefonului meu, în limba engleză. I-am dat mesaj Monicăi și i-am spus că în legătură cu ce m-a rugat ea și Pink sunt de acord. Eu m-am gândit că o țară care este atât de permisivă este o țară în care Irina merită să crească”, a spus Irinel Columbeanu în podcast-ul realizat de Cristina Şicşcanu.

Ce relație are Irinel Columbeanu cu fiica sa

Chiar dacă distanța fizică îi separă pe Irinel Columbeanu și Irina, legătura dintre ei rămâne puternică. Irinel Columbeanu dezvăluie că Irina îl contactează frecvent, manifestând un interes constant față de starea sa de sănătate.

„Da (N.R. – vorbește des cu fiica lui). Nu, n-am simțit acest lucru niciodată (N.R. – că Irina s-a îndepărtat de el)”, a mai precizat Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: