Redactia.ro
Home » Monden » Ce se va întâmpla cu Irinel Columbeanu de sărbători. Care va fi meniul celor care locuiesc în același azil

Ce se va întâmpla cu Irinel Columbeanu de sărbători. Care va fi meniul celor care locuiesc în același azil

Irinel Columbeanu

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, mulți români își conturează planurile de vacanță și pregătirile pentru Crăciun și Revelion. Cu toate acestea, există excepții notabile, iar Irinel Columbeanu, cunoscut pentru trecutul său de milionar, se află acum într-o situație dificilă.

În ultimul an, acesta a luat decizia de a se stabili într-un azil de lângă București, schimbându-și radical modul de trai. Iată care este situația actuală a lui Irinel Columbeanu și cum se desfășoară pregătirile pentru sărbătorile de iarnă în azilul în care locuiește.

Ce va face Irinel Columbeanu de sărbători

Irinel Columbeanu, un personaj cunoscut pentru viața sa extravagantă și pentru statutul său de milionar, s-a confruntat cu schimbări majore în ultimul an. Fostul soț al Monicăi Columbeanu a ajuns să locuiască într-un azil de lângă Capitală, o schimbare radicală și neașteptată pentru cineva obișnuit cu luxul și opulența.

Proprietarul azilului, Ioan Cassian, a devenit figura centrală în viața lui Irinel Columbeanu și, totodată, unul dintre principalii organizatori ai sărbătorilor de iarnă ale acestuia. Cu toate acestea, Cassian a dezvăluit că nu este la curent cu planurile precise ale lui Irinel pentru Crăciun și Revelion. Într-un interviu recent, acesta a mărturisit că nu știe dacă fostul milionar va alege să rămână la azil sau își va petrece sărbătorile în casa unui prieten.

Este o situație neobișnuită, având în vedere trecutul extravagant al lui Irinel Columbeanu, iar curiozitatea publicului a fost stârnită în privința deciziei acestuia de a petrece sărbătorile într-un azil. Cu toate acestea, Ioan Cassian a subliniat că Irinel Columbeanu beneficiază de tot confortul necesar la azil, asigurându-se că acesta se simte ca acasă.

„De Sărbători, avem un meniu, ca la orice om de acasă, cu salată de beuf, cu sarmale, de obicei vine și un cor, de copii, ca să le colinde bătrânilor. Nu știu ce va face Irinel Columbeanu de Sărbători, e alegerea dânsului.

Pleacă atunci când dorește de aici și vine când dorește, cu o precizare, însă. Pacienții noștri trebuie să iasă din azil în prezența unei persoane, care îi reprezintă, și care răspunde pentru ei. Cine nu are pe cineva din familie este însoțit de un prieten. Nu vreau să dau amănunte, cum este în cazul lui Irinel Columbeanu”, a declarat Ion Cassian, potrivit viva.ro.

Irinel Columbeanu, supravegheat 24/24

Este important să subliniem că Irinel Columbeanu este supravegheat în permanență la azilul lui Ioan Cassian. Această măsură poate fi considerată ca un gest de asigurare a siguranței și bunei stări a lui Irinel, dat fiind faptul că acesta se adaptează la noua sa realitate.

”Noi avem camere video, peste tot, în căminul de bătrâni, și în dormitoare, în bucătărie, în sala de mese, avem 32, în total, dar accesul la ele este doar al nostru, atât pentru a verifica personalul, căci acesta este scopul, dar și pentru a interveni imediat, dacă i se face rău cuiva.

În living, avem un panou mare, ca un televizor imens, unde sunt afișate în permanență toate camerele, ca să vedem ce se întâmplă. Da, este un fel de Big Brother intern. Iar cei care nu pot vorbi sau nu mai pot anunța că le este rău au la mână un ceas cu un buton, pe care apasă la urgențe și imediat intervenim”, a mai spus Ion Cassian, la playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: