Redactia.ro
Home » Știri » Ce preț au biletele la teatrele Odeon, Nottara sau teatrul de comedie

Ce preț au biletele la teatrele Odeon, Nottara sau teatrul de comedie

Teatrul este cel mai vechi mijloc de divertisment din lume. De mai bine de 2.500 de ani suntem fascinați, zguduiți și impresionați de spectacolele de teatru. Piesele lui Schiller, tragediile lui Eschil sau dramele lui Shakespeare. Toate au devenit celebre în întreaga lume pentru modul lor revoluționar, dar captivant și distractiv.

Teatrul, cel mai vechi mijloc de divertisment din lume

În afară de film și televiziune, teatrul tinde astăzi să ducă o existență obscură în lumea media. Și totuși, o renaștere are sens. Pentru că teatrul poate face mai mult decât să aducă pe scenă piese prăfuite. Datorită formei sale imediate și directe de reprezentare, poate avea o influență deosebită asupra noastră, a spectatorilor, pe care toate celelalte forme de media nu o pot atinge în această formă. Iată de ce.

Teatrul îmbunătățește capacitatea de atenție

Într-o piesă de teatru, nu putem pune pauză și derula înapoi dacă nu am înțeles ceva imediat, ca într-un film. Suntem forțați să ascultăm și să ne implicăm în mod conștient în punerea în scenă captivantă, să ne concentrăm mai mult și, în special, să observăm și să analizăm gesturile, expresiile faciale și cuvântul rostit.

În teatru, nu ne uităm doar la o secțiune mică, pe un ecran de televiziune, de exemplu, ci privirea noastră este îndreptată spre întreaga scenă: uneori spre dreapta, spre stânga, în sus, iar alteori spre spate, dacă întreaga sală de teatru face parte din scenă. În unele producții trebuie să ascultăm mai intens atunci când acțiunile sunt minime, în altele trebuie să ne mișcăm în timp ce devenim în mod spontan parte a producției.

Teatrul deschide mintea și imaginația

Teatrul este cea mai veche formă de reprezentare care a permis întotdeauna imaginației să înflorească. În funcție de punerea în scenă, acesta poate evoca diferite emoții și gânduri care ne fac să ne gândim și să ne punem în discuție noi perspective.

Dar teatrul deschide, de asemenea, puterea imaginației, mult mai mult decât ați putea crede. Pe scenă este posibilă o reprezentare spațială diferită față de cea din film, de exemplu, unde mediul de acțiune este prelucrat cât mai realist posibil, fie că este vorba de o animație de ficțiune, fie că este filmat în locația originală.

Ce preț au biletele la teatrele Odeon, Nottara sau teatrul de comedie

Dacă vrei să mergi la teatru în Capitală, trebuie să știi că ai de unde alege. La teatrul Odeon din București prețul pentru un bilet începe de la 30 de lei și poate fi chiar mai mare de atât, în funcție de spectacolul care are loc. La teatrul Notarra în schimb, pentru cel mai recent spectacol, bucureștenii vor plăti pentru categoria 1, adică locuri aproape de scenă 50 de lei, iar pentru categoria a doua, 32 de lei.

Cine își dorește un loc la teatrul de comedie din București va plăti în schimb 100 de lei pentru cel mai recent spectacol, însă sumele pot varia pentru alte evenimente.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: