Redactia.ro
Home » Monden » Ce pretenții are Emilia Ghinescu de la viitorul bărbat din viața ei: „Dacă este un om potent și are bani să mă scoată la restaurant. Am gătit 40 și ceva de ani și nu mai vreau să o iau de la capăt”

Ce pretenții are Emilia Ghinescu de la viitorul bărbat din viața ei: „Dacă este un om potent și are bani să mă scoată la restaurant. Am gătit 40 și ceva de ani și nu mai vreau să o iau de la capăt”

Emilia Ghinescu, celebra artistă de muzică populară, i-a șocat pe mulți când a declarat că nu își dorește să-și refacă viața după despărțirea de fostul ei iubit, Sebi, cu care a avut o relație timp de 13 ani. Cu toate acestea, acum, Emilia Ghinescu a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare cu privire la ceea ce ar aștepta de la un potențial viitor partener. Într-un interviu recent acordat pentru un post TV, artista a explicat că nu a pus mare preț pe aspectul fizic al unui potențial partener și că singura ei pretenție este legată de gătit. Iată detaliile!

Ce pretenții are Emilia Ghinescu de la viitorul bărbat din viața ei

Emilia Ghinescu a spus că nu dorește să înceapă din nou procesul de gătit, având în vedere că a petrecut mai bine de 30 de ani gătind pentru ea și pentru copiii ei.

„Eu gătesc pentru copii mei și pentru mine și îmi este suficient. Adică am gătit 40 și ceva de ani și nu mai vreau să o iau de la capăt. Nu 40, dar 30 și ceva, deci de copil gătesc.

Nu mai vreau să o iau de la capăt, deci îmi este suficient(…) Nu am pus mare preț pe aspect…dar se spune că trebuie să fie mai frumos decât dracul ”, a spus Emilia Ghinescu, pentru un post TV, conform wowbiz.ro.

Emilia Ghinescu a dezvăluit că este deschisă atât la a mânca în oraș, dacă viitorul partener este „potent financiar” și are posibilitatea de a o scoate la restaurant, cât și la a mânca acasă, gătit de partenerul ei, fie că este vorba de mâncare preparată de mama lui sau de cine dorește el.

„Nici nu mă gândesc la lucrul acesta. Viitorul meu partener…nici nu știu dacă o să fie vreodată. O să mănânce la el acasă, la mine acasă în niciun caz.

Adică ori mâncăm la restaurant dacă este un om potent și are bani să mă scoată la restaurant și atunci mâncăm la restaurant și își alege el mâncarea ori mănâncă la el acasă, gătit de mama lui, de cine vrea el” , a mai spus Emilia Ghinescu.

Ce spune Emilia Ghinescu despre criticile legate de schimbarea de look

Cu privire la criticile legate de schimbarea sa de aspect și de procesul de slăbire prin care a trecut, Emilia Ghinescu a fost fermă în a respinge eticheta de anorexică. Artista a reușit să slăbească impresionant, pierzând nu mai puțin de 50 de kilograme, și se simte într-o formă fizică excelentă. Ea a explicat că motivul pentru care a dorit să slăbească nu a fost din cauza greutății sale, ci mai degrabă pentru a-și menține sănătatea și pentru a avea o masă musculară mai bună.

„Eu nu le numesc comentarii, le numesc hate. În momentul în care arunci cu vorbe fără să cunoști persoana respectivă și vorbele sunt răutăcioase, jignesc persoana respectivă, atunci acela este hate, dar ca persoană publică îmi asum lucrul acesta.

Important este să mă simt eu bine în pielea mea și eu mă simt foarte bine așa cum sunt. Nu sunt anorexică, anorexia înseamnă cu totul și cu totul altceva. Eu mi-am dorit să slăbesc și nu pentru că eram foarte grasă. Eu nu am pus kilograme, am pus masă musculară și asta mă bucură foarte mult. Eu întotdeauna uit să mănânc… mai greu cu dieta, pentru că mă uitam și aveam grijă la ce mâncam, dar cantitățile erau unele mici”, a mărturisit cântăreața, conform Antena Stars.

Sursa foto: stiriromania.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: