Redactia.ro
Home » Știri » Ce prețuri cer la evenimente artiștii de muzică populară în 2024. Trebuie să scoți bani frumoși din buzunare

Ce prețuri cer la evenimente artiștii de muzică populară în 2024. Trebuie să scoți bani frumoși din buzunare

Câți bani cer la eveniment artiștii de muzică populară. Sursă foto: Spynews.ro

Muzica populară românească continuă să fie o alegere preferată pentru evenimentele importante din viața românilor. În sezonul nunților, artiștii de renume sunt extrem de solicitați, iar onorariile lor reflectă această cerere crescută.

În funcție de artist și de cerințele evenimentului, tarifele pot ajunge la mii de euro pentru un singur recital. Iată o privire detaliată asupra tarifelor și a artiștilor preferați pentru evenimente.

Ce prețuri cer la evenimente artiștii de muzică populară

Sofia Vicoveanca: Una dintre cele mai respectate interprete de muzică populară, Sofia Vicoveanca, percepe un onorariu de aproximativ 1.200 de euro pentru un recital.

Irina Loghin și Elena Merișoreanu: Aceste două legende ale muzicii populare cer între 1.500 și 2.000 de euro. Prezența lor aduce mereu o atmosferă autentică și plină de emoție la orice eveniment.

Emilia Ghinescu: Cu un onorariu similar cu al colegelor sale, Emilia Ghinescu percepe între 1.500 și 2.000 de euro pentru apariții la evenimente.

Fuego: Artistul cunoscut pentru interpretările sale sensibile și emoționante percepe între 2.200 și 2.500 de euro.

Marcela Fota: Cu un onorariu de 3.000 de euro, Marcela Fota este una dintre cele mai solicitate artiste pentru nunți și alte evenimente.

Maria Buză & Taraf: Aceștia cer între 3.000 și 5.000 de euro, în funcție de eveniment și de durata recitalului.

Nicu Paleru & Taraf: Pentru un spectacol plin de energie, Nicu Paleru cere aproximativ 4.700 de euro.

Carmen de la Sălciua: Artista percepe un tarif de 4.500 de euro, fiind cunoscută pentru atmosfera deosebită pe care o creează la evenimente.

Maria Dragomiroiu: Cu un tarif de 5.000 de euro, Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai respectate voci din muzica populară românească.

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț: Aceste două artiste tinere și talentate cer între 5.000 și 7.000 de euro atunci când susțin un recital împreună cu trupa lor.

„Eu nu am de ce să mă justific nimănui, acela este tariful meu și punct”

Maria Constantin: Tariful ei ajunge la 8.000 de euro pentru un recital, dar poate varia în funcție de locație și tipul evenimentului. Ea subliniază că cererea pentru evenimente justifică aceste tarife ridicate.

„Oricine poate să afle tariful, iar el este decis și în funcție de zona în care este evenimentul. Poate să fie diferit. Nu cred că sunt tarife atât de mari. Există tarife pentru fiecare buget, în funcție de eveniment. Este clar că nu pot să cer aceeași bani dacă evenimentul este în București și este un eveniment restrâns, adică privat.

Eu nu am de ce să mă justific nimănui, acela este tariful meu și punct. Plus de asta, eu am evenimente. Se pare că oamenii vor și așa, deci există cerință pe piață că dacă nu aș avea evenimente, atunci cu siguranță noi toți artiștii am lăsa un tarif mult mai jos”, a spus Maria Constantin.

Atunci când vine vorba de alegerea artiștilor pentru evenimente, mai multe aspecte sunt luate în considerare, printre care se numără:

  • Reputația și popularitatea artistului: Artiștii consacrați, cu o carieră solidă în spate, sunt preferați datorită garanției de calitate a spectacolelor lor.
  • Tariful: Bugetul evenimentului joacă un rol crucial în alegerea artistului.
  • Tipul evenimentului: Pentru evenimente mai intime sau private, tarifele pot fi ajustate.

În concluzie, muzica populară românească rămâne un element esențial în cadrul evenimentelor de familie și nu numai. Artiștii consacrați, cu onorarii pe măsură, asigură o atmosferă de neuitat, aducând tradiția și bucuria în prim-plan. Indiferent de bugetul disponibil, există opțiuni variate care să satisfacă toate gusturile și preferințele, garantând succesul oricărui eveniment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: