Redactia.ro
Home » TV » Ce probleme de sănătate are Oana Radu? Cântăreața se confruntă cu această boală de mult timp

Ce probleme de sănătate are Oana Radu? Cântăreața se confruntă cu această boală de mult timp

GALERIE FOTO (4)

Oana Radu este una dintre cele mai celebre artiste din România. Cântăreața reușește să își surprindă mereu fanii de pe rețelele de socializare, însă puțini sunt cei care știu că se confruntă cu o gravă problemă de sănătate. 

 

Ce probleme de sănătate are Oana Radu?

Oana Radu a reușit să treacă cu fruntea sus prin toate dificultățile vieții, fapt pentru care este un adevărat exemplu pentru fani.

Însă, vedeta a recunoscut că a avut și momente în care a clacat și momente care au doborât-o. Soția lui Cătălin Dobrescu a mărturisit, de curând, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri organizate pe contul personal de Instagram, că se confruntă cu anxietatea. Însă, vedeta a mărturisit că lucrurile stau mult mai bine acum pentru ea în privința bolii și speră să învingă de tot această boală.

„Cu anxietatea sunt mult, mult, mult mai bine. Pe o scară de la 1 la 10… să zicem că am fost la 10 la început, acum pot să zic că sunt pe la un 4”, a răspuns Oana Radu pe InstaStory.

Vedeta a precizat că este important să gândești mereu pozitiv și să elimini cât mai mult stresul din viața ta, care creează, de altfel, mare parte din probleme.

„Stresul e un factor extrem de nociv. Știu cât e de greu să trăiești stresat, știu cât e de greu să trăiești într-un mediu în care nu ți-e bine și din care care nu poți să ieși și să faci schimbări. (…) Cu toții ne întâlnim cu diferite situații care ne pun în dificultate, dar important este să vezi mereu partea plină a paharului și să gândești pozitiv, pentru că în orice rău există și foarte mult bine”, a mai adăugat concurenta de la ,,Bravo, ai stil!”. 

 

Oana Radu a slăbit peste 65 de kilograme

Oana Radu a devenit cunoscută după apariția în cadrul emisiunii Vocea României, din 2013, când avea 115 kilograme. Din acel moment, vedeta a intrat în atenția publicului și a fost nevoită să slăbească peste 65 de kilograme.

Deși acum are o telie de viespe și niște picioare subțiri, vedeta a recunoscut că a fost nevoită să apeleze la intervenția medicului estetician. Soția lui Cătălin Dobrescu a mărturisit că a suferit o augumentare a buzelor, în anul 204. Ulterior, artista și-a modificat și sprâncenele și a suferit și o intervenție chirurgicală la nivelul bustului.

”Era o imagine îngrozitoare! Domnul doctor mi-a reconstruit efectiv sânii. Mi-a schimbat viața!”, a povestit artista pe blogul său, în urmă cu ceva timp.

Vedeta care a slăbit peste 65 de kilograme, a recunoscut că de fiecare dată când se simțea prost începea să mănânce din ce în ce mai mult, iar nimic altceva nu reușea să o facă fericită.

,,Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (…) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc”, a spus Oana Radu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: