Redactia.ro
Home » Monden » Ce probleme de sănătate au copiii Adelei Popescu. Prezentatoarea trece prin momente grele în această perioadă 

Ce probleme de sănătate au copiii Adelei Popescu. Prezentatoarea trece prin momente grele în această perioadă 

GALERIE FOTO (2)

Adela Popescu este o mamă devotată care se ocupă îndeosebi de cei trei copii pe care-i are alături de soțul său, Radu Vâlcan. Ei bine, chiar atunci când a zis că a scăpat de sezonul rece cu bine, prezentatoarea TV a avut parte de o surpriză neașteptată și neplăcută. 

Pentru ea, cel mai dificil este atunci când micuţii se îmbolnăvesc, aşa cum s-a întâmplat chiar acum. 

Adela Popescu: „Copiii mei împart tot”

Adela a transmis prin intermediul contului său de Instagram faptul că trece prin momente grele, deoarece băieţii au fost atinşi de viroze şi nu se simt prea bine. 

„Copiii mei împart tot. Viroze, febre, muci. Mânca-i-ar mama de generoși”,  este mesajul postat de Adela Popescu pe pagina de Instagram.

Sursa foto: Instagram, Adela Popescu
Sursa foto: Instagram, Adela Popescu

Radu Vâlcan, despre momentele dificile în relaţie

Deși la TV, pare totul lapte și miere și Adela Popescu împreună cu partenerul de viață Radu Vulcan au trecut prin momente grele în viața sentimentală. Acesta susține că cea mai importantă caracteristică într-o relaţie este comunicarea.

„Relaţia noastră este construită pe încredere și pe respect. Atât între noi, cât și noi în raport cu ceilalți. Valorile care ne-au ghidat în viață, separat, s-au întâlnit și am reușit să construim ceva frumos împreună. Este evident că în viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție.

Dar niciodată nu s-a ajuns în punctul în care ne-am fi putut gândi că nu există ieșire din situația respectivă. Și asta, pentru că ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să gestionăm momentul. Dar, cum spuneam, trebuie să existe o bază solidă. Ceea ce, din fericire, în cazul nostru a rămas la fel”, a declarat Radu Vâlcan pentru Viva.ro.

Adela Popescu, însărcinată pentru a patra oară?!

După o ieșire în oraș, într-o rochie mai largă, prezentatoarea TV a fost întrebată de către urmăritorii săi, cât și de cunoscuți, dacă nu cumva este însărcinată pentru a patra oară. Aceasta s-a amuzat pe seama acestor zvonuri și le-a negat cu fermitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: