Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație există, de fapt, între Emilia Ghinescu și Nicu Paleru: „Oamenii își doresc să fim împreună”

Ce relație există, de fapt, între Emilia Ghinescu și Nicu Paleru: „Oamenii își doresc să fim împreună”

Ce relație există între Nicu Paleru și Emilia Ghinescu?!

În lumea muzicii populare românești, colaborările de lungă durată între artiști pot duce adesea la speculații și interpretări greșite din partea publicului. Un exemplu perfect în acest sens este relația dintre Emilia Ghinescu și Nicu Paleru, doi dintre cei mai apreciați și iubiți interpreți de muzică de petrecere din România. De-a lungul anilor, mulți au presupus că legătura profesională dintre cei doi ascunde, de fapt, o relație amoroasă. Recent, Emilia Ghinescu a decis să pună capăt tuturor zvonurilor și să clarifice natura relației sale cu Nicu Paleru.

Cum se înțeleg Emilia Ghinescu și Nicu Paleru

Într-o emisiune mondenă de televiziune, Emilia Ghinescu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Nicu Paleru, subliniind că între ei există o prietenie solidă, construită pe parcursul a zeci de ani de colaborare pe scenele muzicii populare. „Noi, în viața reală, suntem foarte buni prieteni”, a afirmat artista, adăugând că legătura lor este strict profesională și bazată pe respect reciproc.

Emilia Ghinescu a împărtășit și câteva episoade amuzante prin care a trecut din cauza confuziei create în jurul relației sale cu Nicu Paleru. Unul dintre acestea a avut loc la o nuntă, unde un invitat a confundat-o pe Emilia cu soția lui Nicu Paleru, chiar în prezența soțului real al artistei. Aceste situații, deși amuzante, subliniază cât de profund s-au înrădăcinat presupunerile greșite în mintea publicului.

„Noi cântăm de-o viață împreună. Iar oamenii își doresc ca artiștii sau actorii, dacă sunt împreună pe scenă, să fie împreună și în viața reală. Noi, în viața reală, suntem foarte buni prieteni. De fiecare dată când merg la evenimente, toată lumea mă întreabă: Unde este Nicu?, Ce face Nicu? Unde l-ați lăsat pe Nicu? Parcă îl port în portbagaj cu mine și l-am lăsat undeva. Am fost la o nuntă, undeva la țară, și a venit la mine un bătrânel și mă întreabă: „Ce faceți, doamna Ghinescu? Unde este soțul?” Soțul era lângă mine. Îi zic: „Uite-l!’ „A, nu la ăsta mă refer”. Zice la „Nicu Paleru”. „Nu este soțul meu Nicu Paleru”, „Eiii, dumneavoastră faceți mișto de mine. Cum să nu fie soțul dumneavoastră Nicu Paleru?”, a povestit artista în emisiune.

Ce spune Nicu Paleru despre această situație

Nicu Paleru a confirmat, de asemenea, natura relației lor printr-o postare pe Facebook, în care a menționat că îl leagă de Emilia Ghinescu o prietenie veche de peste 35 de ani. „Cântăm împreună de când avea Emilia 12 ani și eu 16-17 cred… O VIAȚĂ DE OM”, a scris artistul, evidențiind durata impresionantă și caracterul strict profesional al colaborării lor.

Clarificările aduse de Emilia Ghinescu și Nicu Paleru cu privire la relația lor au rolul de a elimina orice speculație și de a pune în lumina corectă colaborarea lor muzicală de succes. Prietenia și respectul profesional care îi leagă demonstrează că artiștii pot menține legături puternice și durabile, fără ca acestea să depășească limitele profesionalismului. Într-o lume plină de zvonuri și interpretări greșite, sinceritatea și deschiderea cu care Emilia Ghinescu și Nicu Paleru își descriu relația sunt o binevenită aducere-aminte a valorilor autentice care ar trebui să guverneze lumea artistică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: