Redactia.ro
Home » Monden » Ce replică i-a dat Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, lui Teo Trandafir, în direct. Fetița de șase ani a venit machiată și frumos îmbrăcată la emisiune. Detaliul surprins la ochii ei

Ce replică i-a dat Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, lui Teo Trandafir, în direct. Fetița de șase ani a venit machiată și frumos îmbrăcată la emisiune. Detaliul surprins la ochii ei

GALERIE FOTO (3) Ce replică i-a dat Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, lui Teo Trandafir, în direct. Fetița de șase ani a venit machiată și frumos îmbrăcată la emisiune. Detaliul surprins la ochii ei

Iată ce replică i-a dat Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, lui Teo Trandafir, în direct. Fetița de șase ani a venit machiată și frumos îmbrăcată la emisiune. Ce detaliu se poate observa la ochii copilei.

Ce replică i-a dat Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, lui Teo Trandafir, în direct. Fetița de șase ani a venit machiată și frumos îmbrăcată la emisiune. Detaliul surprins la ochii ei

Micuța Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a venit frumos îmbrăcată și aranjată în emisiunea lui Teo Trandafir. Copila a avut două codițe prinse în sus, o fustiță colorată și o cămașă albă, iar pe pleoape a avut trasate linii negre, care i-au conturat ochișorii.

captură
Ce replică i-a dat Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, lui Teo Trandafir, în direct. Fetița de șase ani a venit machiată și frumos îmbrăcată la emisiune. Detaliul surprins la ochii ei
colaj Wowbiz

La un moment dat, copila a luat-o la întrebări pe Teo Trandafir, moment în care prezentatoarea TV și-a deschis sufletul.

Sofia: Îți place cum te descurci? De câți ani ești în televiziune?

Teo Trandafir: Nu-mi place foarte des cum mă descurc, uneori mă descurc mai bine, alteori mai rău, așa cum se întâmplă cu toată lumea, că nu avem toți o zi excepțională. Sunt în televiziune de 27 de ani. Nici mami nu apăruse la televizor. Eram cam ca mami acum, iar eu nu voiam să fac asta, nu-mi plăcea televiziunea, voiam să fac cu totul altceva, dar s-a întâmplat. Să știi tu de la mine, întotdeauna să urmezi ce vrei tu, nu ce îți zic alții.

Sofa: Da, eu îmi urmez sufletul, îmi plac animalele și vreau să fiu doctor veterinar

Victor Slav, replici dure pentru Bianca Drăgușanu. I-a spus totul în față: „Ai fost dificilă de la început până la sfârșit!”

Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au iubit, dar au avut o relație controversată, marcată de multe certuri și scandaluri. Cei doi au fost și căsătoriți, dar lucrurile între ei nu s-au terminat deloc bine. S-a lăsat cu infidelități dure, umilințe mari, dar acum sunt doi adulți care pot discuta despre trecutul lor.

Invitat în emisiunea online pe care o prezintă Bianca, Victor a răspuns celor mai mari curiozități pe care le avea fosta lui soție despre el. Multe dintre întrebările sale au fost legate despre povestea lor de iubire, iar una chiar o viza direct pe ea. Întrebat dacă a avut partenere dificile, fostul prezentator meteo a scos în evidență faptul că și ea a fost o femeie complicată pe întregul parcurs al relației lor, dar și una cheltuitoare.

„Bianca Drăgușanu: Ai avut mai multe partenere dificile?

Victor Slav: Tu ai fost dificilă de la început până la sfârșit.

Bianca Drăgușanu: Îți mulțumesc pentru sinceritate.

Victor Slav: Orice relație are niște compromisuri. Nu faci ce vrei tu, când vrei tu, pentru că atunci trebuie să fii singur”, a fost discuția lor.

Curioasă din fire, Bianca a vrut să știe dacă în sufletul lui Slav mai există vreo femeie cu care s-a iubit. Burlacul a precizat că a avut parte de mai multe relații, a crezut și în a doua șansă chiar și când a venit vorba de fosta lui soție (Bianca), dar consideră că nimeni nu este de neuitat și își are locul în viața cuiva atât cât îl merită. Când nu mai simte la fel pentru cineva, pleacă din relație, fără sentimente. Continuarea o puteți citi aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: