Redactia.ro
Home » Monden » Ce ritual respectă Gina Pistol și Smiley de când s-a născut fetița lor

Ce ritual respectă Gina Pistol și Smiley de când s-a născut fetița lor

Smiley și Gina, părinți pentru a doua oară! Cântărețul a făcut dezvăluiri emoționante

Iată ce ritual respectă Gina Pistol și Smiley de când s-a născut fetița lor, Josephine care le-a înseninat viața!

Ce ritual respectă Gina Pistol și Smiley de când s-a născut fetița lor

Gina Pistol și Smiley petrec mult timp alături de micuța lor, Josephine și împărtășesc mereu cu fanii lor activitățile lor de familie. Acum, vedeta dezvăluie ce ritual au cu micuța lor, zi de zi:

„Atunci când reuşim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică şi dansăm, încă de dimineaţă – e cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi, stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim poveşti… E o rutină banală pentru mulţi oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult”, a declarat Gina Pistol, potrivit TV MANIA.

Gina Pistol: „Nu trebuie să îi spun de două ori că nu e bine să facă anumite lucruri”

Micuța Josephine este extrem de ascultătoare și are o pasiune desăvârșită pentru fardurile mamei ei, fiind grijulie să nu le spargă. Totodată Gina Pistol susține că nu este nevoie să-i explice anumite lucruri de două, trei ori, deoarece este extrem de receptivă.

„Cred că preferă livingul, pentru că  este locul în care noi stăm în fiecare dimineaţă, ascultăm muzică, dansăm, citim… În rest, vine lângă mine atunci când îmi pregătesc ţinuta, se uită, atinge anumite obiecte, dar îi explic ca unui om mare, unde are voie şi unde nu şi înţelege. Se mai uită în trusa mea de machiaj, ia pensulele, se joacă cu căpăcelele de la creioane, dar îi explic să aibă grijă să nu le spargă. E un copil foarte cuminte, nu trebuie să îi spun de două ori că nu e bine să facă anumite lucruri. E incredibil când de mult pot înţelege nişte copii”, a mai dezvăluit prezentatoarea TV, pentru sursa citată.

Gina Pistol, scoasă din sărite după ce a fost acuzată că minte că are un copil cu Smiley

Cu doar câteva ore în urmă, Gina Pistol a făcut publică, pe InstaStory, Instagram, o captură de ecran a telefonului care conținea comentariul unui internaut despre copilul ei și relația pe care o are alături de partenerul ei de viață, tatăl copilului ei, Smiley.

Un internaut susține cu vehemență că Gina Pistol s-ar afla în închisoare și că, în realitate, Smiley nu este tatăl micuței Josephine, dar confirmă povestea, deoarece este amenințat:

„Așa este copilul Ginei Pistol. Ea este în închisoare pentru că minte că are un copil cu Andrei Tiberiu Maria, Smiley. El susține minciuna pentru că este amenințat. Somnul rațiunii naște monștri.”, a fost comentariul făcut în mediul online.

Gina Pistol: „O minte prăfuită și întunecată”

Reacția Ginei Pistol a fost pe măsura declarațiilor internautului, vedeta neputând să se abțină din a-l condamna ca fiind un om cu o minte „prăfuită și întunecată”:

„Între timp… undeva într-o minte prăfuită și întunecată…”, a fost reacția Ginei Pistol, pe Instagram.

Sursa foto: InstaStory

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: