Redactia.ro
Home » Monden » Ce rochie a purtat Gabriela Firea la botezul nepoatei lui Anghel Iordănescu. Detaliul neașteptat a ieșit imediat la iveală

Ce rochie a purtat Gabriela Firea la botezul nepoatei lui Anghel Iordănescu. Detaliul neașteptat a ieșit imediat la iveală

GALERIE FOTO (5)

Gabriela Firea și Florentin Pandele au fost nașii de botez ai nepoatei lui Anghel Iordănescu, un eveniment special care a avut loc în Timișoara. Familia și cei prezenți s-au distrat de minune alături de nași, iar ținuta fostului ministru al Familiei și Egalității de Șanse i-a uimit pe toți.

Nu mai este niciun secret faptul că Gabriela Firea face senzație de fiecare dată când apare la un eveniment indiferent de anvergura lui. Nici de data aceasta nu au existat excepții, deoarece mulți au întors capul după ea atât la intrarea în biserică, cât și după.

Ce ținută a purtat Gabriela Firea în ziua în care a fost nașă de botez

Nașii de botez sunt văzuți ca niște părinți spirituali, iar fostul ministru al Familiei și Egalității de Șanse s-a implicat total. Îmbrăcată într-o rochie midi de ocazie evazată China Flower din colectia Love is Glowing, model cu mânecă lungă, decolteu adânc în V și fundă la gât, semnată de buna sa prietenă, Dana Budeanu. Prețul rochiei este de numai 1.000 lei, iar Gabriela Firea a făcut senzație. Așa cum era de așteptat, fostul ministru a asortat totul cu o pereche de sandale aurii, cu toc înalt.

Simplitatea o descrie cel mai bine pe Gabriela Firea, tocmai de aceea aceasta a optat pentru o coafură simplă, cu bucle lejere, lăsate ușor pe spate. Nici make-up-ul nu a fost unul care să iasă prea mult în evidență, ba din contră. Florin Pandele a purtat un costum de culoare închisă, cu o cămașă albă și o cravată colorată.

„Zenaida, azi ai intrat în rândul creștinilor.  Să-ți fie viata binecuvântată, să umpli sufletul de bucurie părinților Oana și Andrei, bunicilor materni Liliana si Marius, precum si celor paterni Valeria și Anghel. Îngerul păzitor primit azi în timpul Tainei Sfântului Botez să te protejeze întreaga viata!”, a scris Gabriela firea pe Facebook.

Fiul lui Anghel Iordănescu, un tată devotat

Andrei Iordănescu, în vârstă de 30 de ani, este un absolvent al Facultății de Teologie și, mai presus de toate, un tânăr tată mândru al unei frumoase fetițe numite Zeneida, care a venit pe lume în anul 2021. Viața lui Andrei s-a schimbat dramatic în ultimii ani, de la momentul în care s-a întâlnit cu viitoarea sa soție, Oana, și până la ziua în care au decis să-și unească destinele în cadrul unei căsătorii, chiar în mijlocul pandemiei.

Dragostea dintre Andrei și Oana a înflorit în urmă cu aproximativ trei ani, iar această poveste de dragoste i-a condus pe amândoi către momentul în care au hotărât să devină o familie. Un moment cu semnificație profundă în viața familiei Iordănescu a fost botezul fetiței lor, care a avut loc în orașul Timișoara, locul de naștere al mamei copilului. Cu bucurie și emoție, Andrei și Oana au ales doi nași de botez deosebiți, Gabriela Firea și Florentin Pandele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: