Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de Adriela Morar, fosta parteneră a lui Smiley de la ”Dansez pentru tine”

Ce s-a ales de Adriela Morar, fosta parteneră a lui Smiley de la ”Dansez pentru tine”

Ce mai face Adriela Morar

Vă mai amintiți de Adriela Morar, partenera lui Smiley de la emisiunea ”Dansez pentru tine?” Au trecut 15 ani de la momentul când Adriela lupta pentru o operație a părinților săi surdo-muți. Avea pe atunci doar 20 de ani și a cucerit juriul și telespectatorii nu doar cu pașii săi de dans, ci și cu frumusețea sa. Ce mai face acum?

Ce s-a ales de Adriela Morar, fosta parteneră a lui Smiley de la ”Dansez pentru tine”

Adriela Morar a devenit cunoscută publicului în anul 2006, prin participatea, alături de Smiley, la emisiunea ”Dansez pentru tine”. Tânăra originară din Cluj visa să le redea auzul părinților săi surdo-muți. Nu a câștigat marele premiu, dar a reușit să-i cumpere tatălui său un aparat auditiv și mai apoi să-l ducă la exerciții de vorbit. Mamei sale i-a făcut o operație prin care la fel, să poată auzi, după ce și-a pierdut acest simț, la vârsta de șapte ani. Iată ce face în prezent Adriela Morar.

Adriela Morar si-a petrecut vacanta de iarna in Ungaria, Austria si Italia - Stirileprotv.ro

Adriela Morar este căsătorită acum și este foarte activă în plan profesional. Printre care: este antrenoare de fitness, conduce ambarcațiuni și este și secretară la firma soțului său.

Imagini de vis de la nunta Adrielei, fosta parteneră a lui Smiley

„Fac de toate, de toate. Când mă întreabă cineva: „Și acum cu ce te ocupi?” Nici nu știu ce să-i zic. Adică sunt și antrenor de grup fitness, conduc și ambarcațiuni, bărci, veliere, adică sunt skipper. Mai nou m-am angajat și la firma soțului meu, firma de familie, sunt secretară, deci stau la birou, sunt și actriță, deci sunt de toate. Am făcut și dans, am terminat Facultatea de Muzică, am făcut chitară, pian, canto, am terminat Facultatea de Televiziune”, a spus Adriela Morar pentru DCNews.

Adriela Morar și-a rupt piciorul în noaptea nunții

Zicala de la bal la spital i s-a potrivit foarte bine Adrielei Morar, în anul 2019, atunci când și-a făcut nunta. I s-a rupt piciorul și a fost transportată de urgență la spital. Petrecerea a continuat și-n urma sa, iar din fericire, dansul mirilor a fost făcut înainte de producerea incidentului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: