Redactia.ro

Ce s-a ales de bărbatul după care Bianca Drăgușanu plângea la „Din dragoste”?

GALERIE FOTO (2)

Acum Bianca Drăgușanu e una dintre cele mai cunoscute femei din România, însă în urmă cu 18 ani era o femeie ”obișnuită”, care iubea un bărbat indisponibil. Iar pentru el a fost dispusă să vină în fața întregii Românii să-și declare sentimentele și să-l implore să se împace.

Ce s-a ales de bărbatul după care Bianca Drăgușanu plângea

În palmaresul amoros al Biancăi Drăgușanu se regăsesc numele unor bărbați celebri precum Cătălin Botezatu ori Victor Slav. Puțini își amintesc, însă, că înainte de aceștia a existat un anume Mihai, pentru care Bianca era dispusă să-și dea chiar și viața.

Bianca Drăgușanu a mers în emisiunea ”Din Dragoste”, prezentată de Mircea Radu, pentru a-i spune cât de mult îl iubește și pentru a-l implora să se împace, după niște certuri consecutive. Ceea ce s-a și întâmplat atunci! Cei doi s-au împăcat, iar bărbatul a făcut și pasul cel mare în fața întregii țări. A cerut-o de nevastă și spera să rămână împreună tot restul vieții. Din păcate, n-a fost să fie.

Bărbatul a luat calea străinătății

Anii au trecut, iar Mihai a dispărut din viața Biancăi. Imediat după despărțire, bărbatul a luat calea străinătății, în căutarea unui trai mai bun. El s-a stabilit în Spania, unde și-a întâlnit și marea iubire. Femeia care l-a cucerit se numește Iulia, care i-a dăruit o fetiță. Cei doi par să aibă o relație fericită și stabilă.

 

Așa arată Mihai cu care Bianca Drăgușanu s-a iubit

Cât despre Mihai, în fotografiile postate în mediul online, se poate vedea că anii n-au trecut fără să lase amprenta. Bărbatul are acum câteva kilograme în plus, iar ridurile au început să se facă văzute. Nu același lucru se poate spune despre Bianca Drăgușanu…

Citește și Ți-o amintești pe Miki ex K-pital? Cântăreața face furori pe o plajă din Grecia

Loading...