Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de ispita de la Insula iubirii care nu ieșea din casă fără 1.000 de euro? Bianca Pop, de la vedetă TV la mamă dedicată

Ce s-a ales de ispita de la Insula iubirii care nu ieșea din casă fără 1.000 de euro? Bianca Pop, de la vedetă TV la mamă dedicată

În lumina reflectoarelor televiziunii, viața Biancăi Pop a fost mereu subiect de interes. Cunoscută inițial drept ispita de la Insula iubirii care nu ieșea din casă fără o sumă considerabilă de bani la ea, Bianca a făcut o tranziție surprinzătoare în ultimii ani. De la o viață plină de aventură și distracție, ea s-a transformat într-o mamă devotată și o parteneră implicată într-o relație serioasă.

Ce s-a ales de ispita de la Insula iubirii care nu ieșea din casă fără 1.000 de euro

Povestea ei de viață se desfășoară acum în Spania, unde s-a mutat definitiv alături de George, tatăl fetiței ei. Într-un interviu, Bianca a dezvăluit că totul s-a schimbat odată cu venirea micuței în viața ei. Această transformare profundă nu a fost doar o schimbare de locuință, ci și o schimbare de perspectivă și de priorități.

Bianca Pop, de la ispită la mamă dedicată

Întrebând-o despre cum a ajuns să-și schimbe viața complet, Bianca a mărturisit că întâlnirea cu George a fost momentul de cotitură:

„El a avut răbdare cu mine, și-a dorit să mă fac bine. Mi-a explicat ca la copii ce este bine și ce nu, și, chiar dacă nu a fost ușor deloc, nu a renunțat!” a spus ea pentru Fanatik, subliniind cum partenerul ei a fost susținerea constantă în această perioadă de tranziție:

„Sunt plecată de doi ani și o lună în Spania, țin foarte bine socoteala, ca să zic așa. Acum nu mai pun preț pe nimic, simplu și frumos aș vedea să arăte totul! Cu cea mică, puțin mai mare față de cei un an si o lună pe care îi are acum. Îmbrăcată în alb si eu și ea!” a declarat Bianca, reflectând asupra vieții ei anterioare.

Dacă în trecut era cunoscută pentru exigențele financiare și distracțiile costisitoare, acum cele mai importante sunt momentele petrecute cu fetița ei:

„De 1 an și o lună de când sunt mămică, totul se învârte în jurul ei, nu mai am timp pentru mine ca înainte. Nu este ușor, dar este frumos! Nu aș da asta pentru nimic pe lume!” a adăugat ea.

În discuția despre provocările de a fi mamă, Bianca a fost deschisă despre dificultățile întâlnite:

„În postura de mămică e dificil când mergem la vaccin. Când știu că plânge, deja eu sufăr de dinainte cu câteva zile!”, a mărturisit ea, subliniind angajamentul său total față de binele și sănătatea micuței.

Renunțarea la vicii și distracții

De la distracții și vicii, la responsabilitate maternă, Bianca a făcut o tranziție radicală:

„De când sunt mamă am renunțat la distracție, la vicii!” a subliniat ea, exprimându-și dedicarea față de creșterea și bunăstarea copilului ei.

Întrebată despre viitor, Bianca a răspuns cu sinceritate despre posibilitatea unei nunți și despre relația ei cu George:

„Probabil că mă văd mireasă,” a spus ea, adăugând că este fericită cu viața pe care o duce acum în Spania, alături de cei dragi.

Astfel, Bianca Pop a demonstrat că oamenii pot evolua și se pot transforma profund atunci când prioritățile lor se schimbă. De la o viață publică tumultoasă la o mamă pe deplin dedicată și o relație stabilă, Bianca Pop este exemplul unei transformări personale remarcabile.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: