Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de Cornelia și Lupu Rednic?! Motivul pentru care cei doi apar mai puțin în lumina reflectoarelor

Ce s-a ales de Cornelia și Lupu Rednic?! Motivul pentru care cei doi apar mai puțin în lumina reflectoarelor

Cornelia și Lupu Rednic la restaurant.

Cornelia și Lupu Rednic, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din muzica populară românească, se bucură de o viață plină și de o căsnicie care durează de aproape 33 de ani. În ciuda celebrității și a numeroaselor solicitări profesionale, cei doi artiști aleg să petreacă timp de calitate împreună, departe de lumina reflectoarelor, când au ocazia.

Recent, Cornelia și Lupu Rednic s-au bucurat de o escapadă romantică la malul mării, unde au fost văzuți savurând sushi la o terasă de lux. Această alegere de a se retrage din agitația cotidiană pentru momente de intimitate reflectă una dintre valorile centrale ale cuplului: importanța de a investi în relația lor.

De la începuturi umile la o viață de succes

Povestea de dragoste dintre Cornelia și Lupu a început când artista avea doar 17 ani, iar cariera lor muzicală a fost construită pe talent, dar și pe multă muncă și sacrificii. „Ne-a fost foarte greu la început”, își amintește Cornelia, adăugând că „tot ce e greu te călește”. Aceste încercări timpurii au sudat un parteneriat atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi, cei doi devenind nu doar parteneri de viață, ci și cei mai buni prieteni.

„Am plecat și noi la începutul relației greu, i-am luat odată cadou un lănțișor subțirel dar Cornelia a fost foarte bucuroasă și fericită, ca și acum când avem o stare mai bună decât atunci”, a completat artistul.

Secretul unei căsnicii de durată

La o recentă lansare de carte, întrebată despre secretul unei căsnicii reușite, Cornelia a subliniat importanța răbdării și a înțelegerii reciproce. „Dacă tu ești bine cu tine, poți să fii fericit oriunde ai fi”, a spus ea, evidențiind că baza fericirii lor stă în armonia și respectul mutual. Lupu Rednic, pe de altă parte, adaugă cu umor: „Am avut răbdare!”, arătând că, în ciuda provocărilor, cheia este să te adaptezi și să crești împreună.

Recent, Cornelia a adoptat un regim alimentar sănătos, influențată și susținută de soțul ei. „Mă costă mai mult acum noul mod de alimentație pe care îl avem”, mărturisește ea, subliniind că, odată cu înaintarea în vârstă, devine esențial să ai grijă de sănătatea ta. Lupu sprijină această decizie, deși glumește pe seama noilor restricții culinare: „Nu mai gătește acum, s-a pus lacăt pe tot.”

Planuri pentru viitor

În ciuda unei vieți personale împlinite, Cornelia și Lupu Rednic rămân figuri centrale pe scena muzicii populare românești. Cu o agendă încărcată, cei doi se pregătesc să încânte și audiențele internaționale. Aceste momente subliniază nu doar succesul lor profesional, ci și capacitatea de a echilibra viața personală cu cerințele carierei.

Astfel, povestea lor continuă să inspire și să motiveze, demonstrând că succesul și fericirea în căsnicie pot merge mână în mână cu o carieră de succes în lumina reflectoarelor.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: