Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de Dragoș Moștenescu, actorul din „La Bloc”? Actorul s-a reprofilat în Londra

Ce s-a ales de Dragoș Moștenescu, actorul din „La Bloc”? Actorul s-a reprofilat în Londra

Ce s-a ales de Dragoș Moștenescu

Dragoș Moștenescu este cunoscut pentru rolurile n serialele ”La Bloc” și ”Nimeni nu-i perfect”. Ei bine, după ce a dispărut din televiziune, oamenii au început să se întrebe ce mai face îndrăgitul actor. 

Dragoș Moștenescu s-a reprofilat în Londra

Încă din anul 2017, actorul Dragoș Moștenescu s-a mutat cu toată familia în Londra. Se pare că acesta a vrut să schimbe stilul de viață și a plecat într-o locație care să-l scoată din monotonie. Acolo își câștiga traiul cu ajutorul spectacolelor de stand-up comedy, însă pandemia i-a dat planurile peste cap.

Din cauza faptului că acum nu se mai țin evenimente cu public, actorul a renunțat la cariera lui și s-a reprofilat. Dragoș Moștenescu a vorbit în exclusivitate pentru click.ro despre noua lui sursă de venit.

După lungi proiecte în care și-a folosit talentul artistic pentru a face comedia, actorul este acum profesor. Chiar dacă e greu de crezut, Dragoș Moștenescu avea nevoie de un job care să-l ajute să câștige bani în această perioadă. Astfel, a început o colaborare alături de tenorul Oliver Popa, în vârstă de 37 de ani, în cadrul AB Music Academy, o academie fondată în 2012 de către Andrada și Florin Pascu. Dragoș Moștenescu conduce secția de dramă din cadrul școlii.

“Mă bucur să am elevi foarte talentați, care se implică cu totul în proiectele noastre. Am reușit să pun în scenă un spectacol gen one-man-show și un musical pentru copii, intitulat Cartea Poveștilor, din nou o creație proprie”, a declarat actorul pentru okmagazine.ro.

Predă cursuri online

Dragoș Moștenescu pregătește numeroși tineri talentați pentru un viitor artistic. Se pare că îi priește meseria de profesor, iar satisfacția că poate trasmite mai departe anii lui de experință îi încântă sufletul.

“Deși suntem în plină pandemie, am continuat să predăm. Orele în mediul online au înlocuit orele face-to-face pentru o perioadă. Mă bucur să văd că studenții noștri continuă să se pregătească alături de noi, indiferent de greutățile întâmpinate. Întreg colectivul școlii este aici pentru ei și încercăm să organizăm diverse evenimente artistice pentru anul 2021”, a declarat Oliver Popa.

În cadrul proiectului “Artă Fără Frontiere”, Dragoș Moștenescu, alături de colegii lui, încearcă să creeze legături între românii din toate colțurile lumii.

“Arta are un limbaj universal. Indiferent de naționalitate, cu toții iubim și simțim arta la fel. Vreau să unesc acești oameni frumoși și să ne bucurăm împreună de ce avem mai frumos în domeniul muzicii, teatrului sau dansului”, a mai spus Dragoș Moștenescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: