Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de fosta iubită a lui Connect-R. Diana Georgescu și-a făcut apariția la o emisiune matrimonială

Ce s-a ales de fosta iubită a lui Connect-R. Diana Georgescu și-a făcut apariția la o emisiune matrimonială

GALERIE FOTO (7) Ce s-a ales de fosta iubită a lui Connect-R.

Ce s-a ales de fosta iubită a lui Connect-R. Au fost împreună cinci ani, dar relația lor nu a rezistat și s-au despărțit. Diana Georgescu este fosta iubită a lui Connect-R, dar au rămas prieteni. De ani buni nu se mai știa nimic despre ea, dar acum și-a făcut apariția într-un show matrimonial, spre surprinderea multora. Cum arată acum fosta parteneră a artistului?

Ce s-a ales de fosta iubită a lui Connect-R. Diana Georgescu și-a făcut apariția la o emisiune matrimonială

Ce s-a ales de fosta iubită a lui Connect-R. În urmă cu mulți ani, Diana Georgescu a fost la un pas să devină soția lui Connect-R, dar relația lor s-a încheiat brusc, după cinci ani. Ulterior, cântărețul s-a căsătorit cu Misha, care i-a dăruit o fetiță. De ani buni, Diana nu a mai apărut pe sticlă, iar mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu ea. Recent, tânăra a apărut în emisiunea matrimonială, difuzată pe Pro Tv, „Căsătoriți pe nevăzute”, surprinzând pe toată lumea. Diana a fost invitată specială, aceasta fiind verișoara Loredanei care se va căsători în următoarea ediție. Diana o susține pe verișoara sa, care urmează să se mărite după ce experții îi vor găsi perechea potrivită. “E puțin ciudat să te măriți cu cineva pe care nu-l cunoști. Nu știi cum arată. Dar acesta este stilul ei. Îi doresc să fie fericită. Amândoi să fie fericiți”, a declarat Diana la Pro Tv.

A renunțat la blond, iar acum este roșcată, cu părul lung. Diana este la fel de frumoasă și este pasionată de modă, având în vedere postările din mediul online. Deși s-a despărțit de Connect-R, cei doi au rămas prieteni, iar după divorțul de Misha, Diana și artistul au păstrat legătura. “Ştiu ce s-a întâmplat între Connect-R şi Misha, am mai vorbit cu el. Ne repectăm foarte mult unul pe celălalt şi îmi pare rău pentru ce i se întâmplă. Ei ştiu ce este mai bine de făcut pentru binele lor. Noi am rămas în relaţii bune, adică ne-am vorbit întotdeauna frumos, ne-am respectat, dar în momentul ăsta lui nu cred că îi arde de fete, ci de muzică şi de îngrijirea fetiţei. El se concentrează mai mult pe carieră în momentul ăsta şi aşa şi trebuie să facă, pentru a trece peste despărţire”, declara Diana la acel moment.

Connect-R, despre fosta lui iubită

S-au plăcut, s-au iubit, dar nu a fost să fie! Connect-R și Diana Georgescu au format un cuplu frumos la începutul carierei acestuia. Artistul îi făcea dedicații fostei sale iubite la fiecare concert și se bucura mereu de prezența acesteia. Povestea lor de dragoste a început în 2009, iar de multe ori cobora de pe scenă pentru a o îmbrățișa. “Diana m-a copleșit de când am cunoscut-o. Am făcut rost de id-ul ei de messenger și tot vorbeam, dar am stat șase luni să o scot, nu la o cafea, ci în fața blocului să o vad”, declara în urmă cu mulți ani artistul.

În 2013 s-au logodiit și urmau să se căsătorească, dar relația lor s-a încheiat brusc, iar artistul s-a însurat cu Misha. Diana Georgescu a rămas la fel de frumoasă și are un trup de invidiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: