Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt cei trei băieți adoptați de Connect-R: “Mă consideră tată și eu, pe ei, copiii mei”

Cine sunt cei trei băieți adoptați de Connect-R: “Mă consideră tată și eu, pe ei, copiii mei”

GALERIE FOTO (3) Connect-R nu ține post, dar se declară credincios: „Ți-l imaginezi pe Hristos când a postit 40 de zile cu un frigider lângă el?"

Connect-R “vara nu doarme”, mai ales în pandemie. Și-a deschis studio de înregistrări, a lansat hituri, are concerte pe litoral, dar a bifat și super-experiența din Asia Express. Însă își face timp când vine vorba de fetița sa Maya, dar și de alți trei copii de suflet ai artistului. Iată cine sunt cei trei băieți adoptați de Connect-R.

La 39 de ani, Connect-R, pe numele său Ștefan Mihalache, este un om împlinit când vine vorba de familie. Fetița Maya îi moștenește talentul! Însă la fel de mândru este și de cei trei băieți “adoptați” de artist. Își dorește să îi ajute să ajungă cât mai departe în muzică.

Connect-R a povestit într-un interviu recent că micuța sa Maya moștenește talentul muzical din familie. Alături de mama ei, chiar se gândesc să înceapă să meargă la canto.

“Maya cântă. Cu siguranță are un auz extraordinar și ne încântă auzul de fiecare dată când se pune la pian sau când fredonează o melodie din generic, de la desene animate. E fantastică. Acum urmărim să ia și lecții de canto, urmează să aprofundăm. Face 8 ani în ianuarie. (…) Ne-a moștenit pe amândoi ba, mai mult, e peste noi. Și nu zic asta ca să-mi laud „marfa”, dar efectiv aude mai bine și decât mine, și decât maică-sa (n.r. Misha)”, a mărturisit cântărețul.

Cine sunt cei trei băieți adoptați de Connect-R: “Mă consideră tată…”

Întrebat dacă și-ar mai dori un copil, poate un băiat, Connect-R a vorbit despre cei trei băieți pe care “i-a adoptat”.

“Deocamdată am destui (n.r. copii), o am pe Maya și îi am pe cei 3 băieți de la Ghetto Gang. care chiar sunt niște copii și pe care i-am adoptat, ca să spun așa, cu totul. Ei mă consideră un tată și eu, pe ei, copiii mei. În afară de faptul că i-am ales după niște criterii care țin de talent, sunt niște copii extraordinari. Îmi lipsesc când plec în concerte, și eu lor, am observat lucrul ăsta. Pregătesc cu ei primul single și video oficial, care se numește „Porsche Cayenne” și în paralel pregătesc un filmuleț de prezentare cu ei, pentru că au niște povești extraordinare. Vin din familii, dacă spun modeste, aș da-o în lux deja, mai mult decât modeste.”, a explicat artistul.

Unul dintre băieții adoptați de Connect-R, senzație pe scena Next Star

Pe unul dintre cei trei băieți “adoptați” de Connect-R l-a cunoscut chiar pe platourile de la Next Star, pe vremea când artistul făcea parte din juriul emisiunii de la Antena 1.

“Da, pe Toto, l-am cunoscut acolo (n.r. la Next Star), avea o poveste extraordinară, creștea fără mamă, care era la închisoare. Chiar s-a făcut și un film despre viața lui. M-a impresionat de atunci, pentru că era un bun dansator. Am observat că timpul a trecut și el s-a apropiat de muzică și e rapper în toată regula. Am primit de-a lungul vremii multe demmo-uri și m-am oprit la Ghetto Gang, pentru că copiii trebuie să înțeleagă că nu e de ajuns să scrii bine sau să fi rapper, trebuie să ai ceva în plus. Și asta au ei. Când îi vezi pe celălat trotuar îți dai seama că nu sunt comuni, că e ceva cu ei.”, este mărturisirea făcută de Connect-R, în interviul pentru Click.

Connect-R povestește că la rândul său a primit ajutor pe parcursul carierei sale, iar acum vrea să-i ajute pe acești tineri talentați, cărora vrea să le clădească un viitor.

“Cel mai tare motor am fost eu, dar mi s-au deschis uși, slavă Domnului. Dumnezeu a făcut în așa fel încât să ajung unde trebuie și cum trebuie. I-am ajutat și i-am luat lângă mine pe criterii care țin de talent. Am descoperit 3 personaje, sunt conceptuali, sunt diferiți, sunt altfel și de asta i-am ales.”, a mai spus Connect-R pe acest subiect.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: