Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de fostul soț, devenit femeie, al lui Kris Jenner? Fotografii recente

Ce s-a ales de fostul soț, devenit femeie, al lui Kris Jenner? Fotografii recente

GALERIE FOTO (3) Ce s-a ales de fostul soț, devenit femeie, al lui Kris Jenner? Fotografii recente

Fostul soț al lui Kris Jenner, devenit femeie în urmă cu câțiva ani, se ocupă intens de campania electorală pentru alegerile din California. Fanii au fost șocați să o vadă pe Caitlyn Jenner implicată atât de mult. 

Ce s-a ales de fostul soț, devenit femeie, al lui Kris Jenner? Fotografii recente

De aproximativ șase ani, fostul soț al lui Kris Jenner, a devenit femeia Caitlyn Jenner și pare că viața sa este mult mai bună acum. După transformarea prin care a trecut și care a venit ca un șoc pentru mulți fani, acum aceasta le cere celor care au fost atunci alături de ea să fie și acum, când candidează la alegerile din California din 2021. Iar dacă oamenii se întrebau ce mai face aceasta acum, imaginile apărute de curând în spațiul public o arată foarte implicată în campania sa electorală.

Caitlyn Jenner și-a anunțat candidatura pentru funcția de guvernator, pentru a-l înlocui pe Gavin Newsom, actualul politician în funcție, în aprilie 2021. Aceasa a spus câteva idei pe care le are atunci când și-a anunțat candidatura, însă acum se pare că a început să facă totul ca la carte.

Zilele trecute, fostul soț al lui Kris Jenner, a apărut la un Starbucks în Malibu, unde și-a început campania, înainte de a da interviuri și a-și programa întâlniri. Aceasta a profitat de ocazie pentru a discuta cu viitorii ei alegători.

În vârstă de 71 de ani, Caitlyn Jenner ș-a făcut apariția într-un tricoul alb pe care scria: ”Caitlyn pentru California”, fiind sloganul campanie sale electorale. Aceasta l-a asortat cu o pereche de blugi albaștri, niște papuci culoare nude. De asemenea, nu au lipsit nici ochelarii de soare.

Kris Jenner și-a susținut soțul atunci când a ales să fie transgender

Bruce Jenner, fostul soț al mamei lui Kim Kardashian, a devenit o femeie în toată regula și se pare că toată familia sa, inclusiv fosta soție, l-a susținut în acest demers îndrăzneț. În urmă cu ceva timp, presa internațională a dezvăluit faptul că fosta sa soție ar fi făcut o criză atunci când a aflat de planurile lui Bruce Jenner, de a deveni femeie. Se pare însă că lucrurile nu au stat deloc așa.

Potrivit informațiilor, toți copiii fostului campion olimpic, acum în vârstă de 71 de ani, și chiar și fosta sa soție, Kris Jenner, au fost de acord cu decizia lui de a-și trai restul vietii ca femeie.

”Cel mai important lucru este că toți îl sprijină. Kris a fost extraordinară și oricine ar spune altceva, minte. Este greu pentru ea să se obișnuiască cu acest lucru șocant, dar îl susține în totalitate. Toată familia îl susține”, a declarat o sursa din apropierea lui Bruce Jenner.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: