Redactia.ro
Home » Știri » Vedeta transsexuală Caitlyn Jenner îşi anunţă candidatura pentru postul de guvernator al Californiei

Vedeta transsexuală Caitlyn Jenner îşi anunţă candidatura pentru postul de guvernator al Californiei

Vedeta transsexuală Caitlyn Jenner și-a anunțat candidatura pentru funcția de guvernator al Californiei. Caitlyn are ca obiectiv de a fi primul transsexual într-o astfel de poziție, din SUA.

Vedeta transsexuală Caitlyn Jenner îşi anunţă candidatura la postul de guvernator al Californiei

Caitlyn Jenner, transsexual și fost campion olimpic şi membră a clanului Kardashian, şi-a anunţat, vineri, candidatura la funcția de guvernator al Californiei. Scopul vedetei este de a fi primul transsexual care ocupă o astfel de poziție, în  Statele Unite, relatează AFP, citat de News.ro.

scandal Satisface Consistent caitlyn jenner bikini - proprint.ro

Caitlyn Jenner mai precizează că urmează să îşi lanseze în mod oficial campania ”în săptămânile următoare”.

” Iată-mă (…) Sunt o câştigătoare autentică şi singurul outsider care poate pune capăt mandatului dezastruos” al guvernatorului democrat Gavin Newsom” anunţă fostul campion la dectalon de la Montréal în 1976,  pe rețelele de socializare.

Caitlyn Jenner a călcat o pensioanară cu mașina. Fiica acesteia reclamă că nu și-a cerut scuze

Caitlyn Jenner a fost implicată acum ceva timp într-un accident rutier, în care a ucis o pensionară. Fiica femeii acuză vedeta că nu și-a cerut iertare pentru fapta sa.

Caitlyn Jenner's 70th Birthday-- Biggest Scandals Revealed

”Nu îi port pică lui Caitlyn. Ceea ce s-a întâmplat a fost un accident și îi doresc mult noroc, dar m-am gândit că atunci când ne vom întâlni îmi va spune: „ A fost un accident teribil, îmi pare rău pentru pierderea mamei tale”. Sincer, nu cred că bogatul și faimosul înțeleg omul obișnuit, sentimentele noastre și prin ce trecem. Caitlyn ste o persoană extrem de pricepută în afaceri și inteligentă, cu cei mai buni avocați. Am râs la un moment dat de gândul că voi ajunge să o cunosc și ea îmi va spune scuze.”, spune fiica pensionarei, potrivit The Sun.

După accident, Caitlyn a fost acuzată procurorii din Los Angeles că a condus cu viteză ilegală. Într-o declarație, vedeta și-a prezentat „simpatiile sincere și profunde” celor răniți. Fiul și fiica pensionarei au dat-o în judecată pe Caitlyn, dar se zvonește că, în cele din urmă, au ajuns la un consens, nedezvăluit până acum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: