Redactia.ro
Home » Știri » Incendiile din California au ajuns în cartierele de lux, iar mai multe vedete au fost evacuate

Incendiile din California au ajuns în cartierele de lux, iar mai multe vedete au fost evacuate

Incendiile din California au ajuns în cartierele de lux, iar mai multe vedete au fost evacuate

Incendiile din California. Un nou val de incendii au izbucnit luni în cartierele de lux din Los Angeles, distrugând mai multe locuințe și forțând mii de persoane, inclusiv vedete să evacueze zona.

Incendiile din California au ajuns în cartierele de lux, iar mai multe vedete au fost evacuate

Statul California este afectat de ani de zilede incendii devastatoare și de multe ori mortale. Potrivit Digi24, duminică, guvernatorul Californiei a plasat stare de urgență.

Un incendiu de vegetație calificat drept foarte dur, a izbucnit în noapte de duminică spre luni în celebrul cartiei Bel Air. Mii de persoane au fost trezite în toiul nopții de către alertele primite pe telefoanele mobile pentru a evacua cât mai repede locuințele.

Incendiul a acoperit, luni, o suprafață de peste 240 de hectare și a forțat închiderea uneia dintre cele mai aglomerate autostrăzi din megalopolisul californian.

Actorul Arnold Schwarzenegger se numără printre cei evacuați

Printre rezidenții care și-au părăsit locuințele se numără mulți milionari, inclusiv jucătorul de baschet LeBron James.

A trebuit să evacuez de urgenţă casa şi sunt cu familia în maşină în căutarea unor camere. Niciun noroc până acum!”, a scris sportivul într-un mesaj publicat pe Twitter.

Și actorul Arnold Schwarzenegger a fost nevoit să-și părăsească locuința și să se supună ordinului autorităților. „Am evacuat fără probleme la 3.30 în această dimineaţă. Dacă vă aflaţi într-o zonă de evacuare, nu întârziaţi. Fugiţi”, a insistat starul din „Terminator”.

Mistuirea focului a dus la închiderea J. Paul Getty Museum și a mai multor școli din zonă. Potrivit autorităților CalFire, incendiul a ars 26.000 de hectare și este controlat în proporție de 5%. În lupta împotriva focului, 3.000 de pompieri se zbat să liniștească flăcările , a căror evoluție se estimează că ar putea fi stopată definitiv înainte de data de 7 noiembrie.

Conform autorităților 80.000 de clădiri sunt amenințate de flăcările întețite de vântul puternic ce bate puternic de câteva zile peste statul California. Momentan nu se știe originea acestui incendi8u, însă Compania Pacific Gas and Electric Company bănuiește că este vorba despre un incindet la unul dintre cablurile din zona unui stâlp de înaltă tensiune.

Citeste si:Atac la o moschee din Franța. Un bărbat de 84 de ani a tras mai multe focuri de armă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: