Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de Janine, marea dragoste a lui Adrian Sârbu. Cu ce se ocupă acum, la 53 de ani

Ce s-a ales de Janine, marea dragoste a lui Adrian Sârbu. Cu ce se ocupă acum, la 53 de ani

Janine Stefan

Janine, fosta soție a lui Adrian Sârbu, a făcut istorie cu frumusețea sa în anii 90. Acum, ajunsă la vârsta de 53 de ani, fostul model încă arată foarte bine. Uite ce s-a ales de Janine Ștefan, fosta nevastă a patronului de la Pro TV, Adrian Sârbu.

Ce face acum Janine, fosta soție a lui Adrian Sârbu

Janine Ștefan, pe numele ei real Eugenia Ștefan, a avut o relație de durată că Adrian Sârbu, fostul patron de la Pro TV. Cei doi au fost împreună timp de șase ani, iar la un moment dat au decis să o ia pe căi separate și să divorțeze. Rodul relației lor a fost o fiică, pe nume Janice. După câțiva ani de la divorțul de Adrian Sârbu, Janine s-a mutat în capitala Franței, unde a luat-o și pe fiica celor doi. Anul 1990 a fost cel în care Janine a devenit faimoasă, după ce a participat la primul concurs de frumusețe din România de după revoluție. Este vorba despre “Miss Fotbal România”.

Unde a dispărut Janine, după divorțul de Adrian Sârbu

Odată cu acest moment, a început să fie dorită de bărbați, iar mulți dintre ei i-au căzut în plasă frumoasei manachine. Dan Chișiu este unul dintre aceștia. Relația cu Adrian Sârbu a început după aceea, iar cum lucrurile au devenit serioase, cei doi s-au căsătorit curând.

După ce s-a stabilit la Paris, Janine Ștefan a dispărut cu totul showbiz, chiar dacă a avut mai multe încercări de a construi o afacere prosperă. Astfel, ea și-a încercat norocul în design, dar rolul de creatoare de modă nu a fost potrivit pentru ea, astfel că nu a avut succes. A deschis trei magazine în Paris, dar toate s-au închis rapid.

Ea a mers să locuiască în capitala Franței într-un apartament de 65 de metri pătrați, cumpărat de Adrian Sârbu. Ea s-a mutat acolo împreună cu fiica ei, Janice.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: