Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a ales de “tăticul călăreț” după ce povestea lui a fost făcută publică

Ce s-a ales de “tăticul călăreț” după ce povestea lui a fost făcută publică

GALERIE FOTO (2)

“Tăticul călăreț” a impresionat o tară întreagă cu gestul lui desprins parcă din poveștile de dragoste din Evul Mediu. Faptele sale au fost însă răsplătite pe măsură, astfel că, Sergiu Ciobotariu va duce acum un trai mai bun alături de soția sa.

Luptătorul Cătălin Moroșanu este cel care îl ajută acum pe Sergiu, supranumit și “tăticul călăreț”. Impresionat de faptul că acesta a folosit calul din dotare ca mijloc de transport, în 2020, pentru a ajunge la soția sa la spital, unde a născut, Morosanu a dorit să îi schimbe viața tânărului. Catalin i-a cumpărat casa, ba chiar i-a asigurat și un loc de muncă. “Vestea cea mare, Sergiu, este că vei fi angajat la o firmă serioasă. O să ai locul tău de muncă, boss. Nici n-ai visat că o să ai și casă, că o să ai și loc de muncă. Ceea ce te rog eu este să fii un om ascultător, cu bun simț, așa cum ești tu, și să te ajute Dumnezeu”, a declarat sincer Cătălin Moroșanu, impresionat de Sergiu,“tăticul călăreț”.

Sergiu, impresionat de ajutorul primit

„Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, care au donat ca să pot să-mi iau căsuța. Vreau să le ofer un viitor mai bun copiilor mei. Vreau să aibă ce n-am eu, să învețe carte. Acum trăim altă viață. Le doresc sănătate celor care m-au ajutat și le transmit mii de mulțumiri”, a transmis “tăticul călăreț”, care se bucură de schimbările din viața sa.

Cine este tăticul călăreț

Sergiu Ciobotaru din Iași a impresionat România cu gestul său, in plină pandemie de Covid-19. Acesta a fost nevoit să se urce pe cal și să meargă la spital unde soția sa născuse cel de-al treilea copilul. Cătălin Moroșanu a fost cel care a început să se implice in viata lui Sergiu si sa stranga bani pentru a reuși să îi ofere un cămin “tăticului călăreț”. Mai mult, Moroșanu a avut grijă ca toți copiii să aibă îmbrăcăminte, produse de igienă și mâncare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: