Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a ales de viața lui Ghiță Ciobanu. Apel disperat în The Guardian

Ce s-a ales de viața lui Ghiță Ciobanu. Apel disperat în The Guardian

GALERIE FOTO (2) Ghiță Ciobanu

Oierul Gheorghe Dănulețiu, cunoscutul Ghiță Ciobanu, a devenit un brand după ce primit rolul rolul principal într-o campanie publicitară la o companie de telefonie mobilă, demarată în anul 2013.

La scurt timp după ce a atins succesul, ciobanul din Jina și-a deschis un magazin, pentru a-și vinde produsele. În 2018, după ce pagina lui de celebritate pe Facebook a fost ștearsă, vedetele care odinioară îi băteau la poartă pentru un plus de faimă au încetat să mai vină la Jina.

A revenit în atenția presei în 2019, când s-a aflat că ciobanul s-a pomenit într-o dimineață, la ora 5, cu un control fulger la stâna sa din județul Sălaj. Medicii veterinari i-au spus oierului că au primit ordin de la București, potrivit playtech.ro.

Oierul deplânge soarta României în presa străină

Accidentul de acum două luni, din Portul Midia, unde aproape 14.000 de ori s-au înecat după ce o navă s-a scufundat în portul Midia, a atras atenţia într-un mod negativ a României. De aceea publicaţia The Guardian a trimis un ziarist în ţara noastră, pentru a face un reportaj. Reportajul începe cu faimosul Ghiţă Ciobanu.

„Chiar şi când temperaturile scad la -30 de garde, Dănuleţiu doarme alături de oile sale, învelit cu cojocul miţos, dar gata să-şi protejeze turma, în cazul în care atacată de lupi”, se arată în reportaj. „Am moştenit asta de la tatăl meu, care avea câteva sute de oi, dar şi eu le iubesc, chiar iubesc animalele”, spune Ghiţă Ciobanu, pentru The Guardian.

Oierul recunoaște că traiul a devenit mai greu după ce prețurile pentru exportul de oi a scăzut dramatic.

„Comerţul cu oi a devenit o batjocură. Vindem o oaie pentru 100 de lei. Nu-mi permit să plătesc salarii bune şi nu mai găsesc muncitori tineri, văd că totul merge în jos. Am impresia că acest lucru este politic, că încearcă să distrugă sectorul”, a povestit Ghiță Ciobanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini