Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a găsit în bagajele unor călători, sosiți pe cel mai mare aeroport din România! Erau ascunse în interiorul hainelor

Ce s-a găsit în bagajele unor călători, sosiți pe cel mai mare aeroport din România! Erau ascunse în interiorul hainelor

Foto: Inquam/ Octav Ganea/ Unsplash

Iată au descoperit inspectorii vamali în bagajele unor călători, sosiți pe cel mai mare aeroport din România! Erau ascunse în interiorul hainelor.

Ce s-a găsit în bagajele unor călători, sosiți pe cel mai mare aeroport din România! Erau ascunse în interiorul hainelor

Inspectorii vamali de la Aeroportul Henri Coandă, cel mai mare din România și unul dintre cele două aeroporturi importante din București, au căutat în bagajele unor pasageri care veneau din Istanbul în țara noastră. Așa se face că au găsit bijuterii care cântăreau aproape un kilogram și care ar fi putut să valoreze 70.000 de euro, în cazul în care nu ar fi fost descoperite în timpul controlului de la aeroport și ar fi ajuns să fie vândute pe piață la preț de comercializare cu amănuntul al unui produs original.

Podoabele erau confecționate din metal prețios alb, 388,62 de grame, dar și galben, 449,76 de grame, conform unui comunicat oficial trimis de reprezentanții Autorităţii Vamale Române.

„În data de 19.02.2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Otopeni Călători – Direcţia Regională Vamală Bucureşti, ca urmare a controlului efectuat asupra bagajelor de cală aparţinând unor pasageri care călătoreau din direcţia Istanbul, au descoperit 388,62 grame bijuterii confecţionate din metal galben şi 449,76 grame bijuterii confecţionate din metal alb”.

Bijuteriile erau ascunse în diferite articole de îmbrăcăminte, au stabilit autoritățile competente.

„Pasagerii au fost selectaţi în vederea controlului vamal de pe culoarul verde NIMIC DE DECLARAT, aceştia având intenţia de a se sustrage controlului vamal. Bijuteriile erau ascunse în diferite articole de îmbrăcăminte”, se arată în comunicatul transmis de Autoritatea Vamală Română, conform observatornews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: