Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a găsit în casa lui Vlad Pascu. Tatăl tânărului a fost plasat sub control judiciar

Ce s-a găsit în casa lui Vlad Pascu. Tatăl tânărului a fost plasat sub control judiciar

Tatăl șoferului drogat din 2 Mai, declarații halucinante

Informații de ultimă oră în cazul lui Vlad Pascu. În urma perchezițiilor care au avut loc în dimineața de 14 septembrie la patru dintre casele familiei Pascu, tatăl șoferului care a ucis două persoane în 2 Mai a fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Ce au găsit anchetatorii în casa lui Mihai Pascu. Tatăl lui Vlad a fost plasat sub control judiciar

În dimineața de 14 septembrie, procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziții la o parte din locuințele deținute de familia lui Vlad Pascu, precum și la casele anturajului lui Vlad Pascu. Descoperirile făcute au fost unele revoltătoare. Procurorii DIICOT au găsit în unul dintre apartamentele tatălui lui Vlad Pascu muniție.

Până în momentul relatării știrii nu este cunoscut dacă acesta o deținea sau nu în mod legal, însă conform informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, el a fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelis și munițiilor.

Percheziții DIICOT de amploare la locuințele anturajului lui Vlad Pascu

Vă reamintim că în ziua de 14 septembrie, la sediul DIICOT a fost adusă și mama lui Vlad. Conform informațiilor din anchetă, mama șoferului care a produs accidentul din 2 Mai ar fi încercat să-și scoată fiul din probleme și să șantajeze anumiți oameni cu influență.

Alte imagini revoltătoare au apărut în spațiul public în ziua în care Vlad a fost adus în fața procurorilor DIICOT. Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Vlad Pascu a intrat în Spitalul Floreasca, în cursul nopții de 13 septembrie, și a reușit să sustragă două pungi cu ser fiziologic. Tânărul a filmat momentul în care se plimba nestingherit pe holul spitalului și susținea că a intrat în instituția spitalicească pentru a sustrage pastile analgezice. În casa respectivului tânăr, oamenii legii au găsit substanțe interzise, precum și un număr însemnat de arme albe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: