Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a găsit în stomacul unui adolescent. Medicii au rămas uimiți

Ce s-a găsit în stomacul unui adolescent. Medicii au rămas uimiți

GALERIE FOTO (4) Ce s-a găsit în stomacul unui adolescent. Medicii au rămas uimiți

Iată ce s-a găsit în stomacul unui adolescent. Medicii au rămas uimiți și șocați în același timp, pentru că nu mai întâlniseră așa ceva.

Ce s-a găsit în stomacul unui adolescent. Medicii au rămas uimiți

Un băiat de 15 ani i-a uimit pe medici când a ajuns la spital. Adolescentul, care provine din Diyarbakir, Turcia, a fost adus de urgență de familie la o unitate medicală după ce s-a plâns de greață și de dureri de stomac.

O radiografie a scos rapid la iveală coșmarul prin care trecea pacientul și ce urma să „digere” băiatul: era un cablu de încărcare USB, folosit pentru telefon și pentru căști  – înfipt în intestin, potrivit New York Post.

Sursa foto: prof.dr.yasardogan/Newsflash

El a fost urcat într-o ambulanță și a fost transferat – la aproximativ trei ore distanță – la Spitalul Universitar Firat din Elazig, unde un specialist urma să-i facă o intervenție chirurgicală. Gastroenterologul pediatru Yasar Dogan s-a ocupat de el și a apelat la o procedură endoscopică pentru a-l scăpa pe băiat cu viață.

Când a ajuns, Dogan, șeful departamentului de gastroenterologie, hepatologie și nutriție pediatrică, și echipa sa au scos obiectul străin. Și nu era singurul.

Sursa foto: prof.dr.yasardogan/Newsflash

„Evident, ne-a fost greu să îndepărtăm cablul, deoarece un capăt al acestuia trecuse în intestinul subțire”, a declarat medicul specialist.

Sursa foto: prof.dr.yasardogan/Newsflash

După ce în cele din urmă au smuls cablul înfășurat – care s-a dovedit a avea o lungime de 1,5 metri – în interiorul băiatului a fost descoperit și un elastic de păr.

Rămâne neclar cum sau de ce a consumat adolescentul obiectele, pentru că acesta ar fi refuzat să spună.

„După ce procedura a fost încheiată cu succes, pacientul a fost trimis acasă în stare bună de sănătate”, au mai adăugat medicii care s-au ocupat de el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: