Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a găsit la casa din România a Regelui Charles, la scurt timp după ce suverana a murit. I-a lăsat pe mulți fără cuvinte

Ce s-a găsit la casa din România a Regelui Charles, la scurt timp după ce suverana a murit. I-a lăsat pe mulți fără cuvinte

GALERIE FOTO (2)

Regele Charles al III-lea are în România două case: una la Viscri (Brașov), alta la Valea Zălanului (Transilvania). Aceste două case sunt în proprietatea fundațiilor patronate de Alteța Sale Regale (ASR). Noul rege este absolut fascinat de România, țară pe care a vizitat-o adesea. Iată ce a găsit, de curând, un turist la casa suveranului de la Valea Zălanului.

Ce s-a găsit la casa din România a Regelui Charles

Un videoclip cu casa de la Valea Zălanului, din Transilvania, a Regelui Charles a devenit viral pe TikTok. În imaginile respective a fost prezentată proprietatea suveranului, care poate fi vizitată de curioși. De altfel, în imagini se poate observa clar camera unde dormea Regele Charles atunci când venea în România. Totul este aranjat cu bun gust, însă Alteța Sa nu a dorit să facă modificări proprietății. Suveranul a decis să lase casa așa cum a fost construită, pentru că el este de-a dreptul îndrăgostit de arhitectura din unele zone din România.

La Viscri s-a pus un steag negru, împreună cu un mesaj de tristețe și condoleanțe, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. La fel s-a procedat și la casa de la Valea Zălanului, din Transilvania. Cel care a făcut tiktok-ul a ținut să le arate tuturor faptul că un steag negru a fost pus chiar pe gardul de la intrarea în proprietatea Regelui Charles. Acest gest a fost făcut în semn de respect pentru familia Regală, după decesul suveranei. Toți internauții au rămas fără cuvinte, fiind un gest foarte emoționant.

Regele Charles vizita an de an România

Regele Charles al III-lea vizita an de an țara noastră și obișnuia să meargă adesea la Viscri. Totuși, locul lui preferat ar fi casa de la Valea Zălanului. Cât despre proprietatea de la Viscri, acesta a cumpărat-o în anul 2006. Singurele îmbunătățiri au fost băile și blazonul care acum tronează pe fațada casei. „Pe frontispiciu se află blazonul Prințului Charles, care prezintă cele trei pene de struț, care împreună cu coroana reprezintă nobilitatea. Se regăsește și sintagma „Ich dien”, care se traduce în română cu „eu mă pun în slujba poporului”, a explicat Alexandru, cel care se ocupă de această proprietate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: