Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat când fiica Andreei Antonescu a văzut imaginile cu mama sa din revista „Playboy”

Ce s-a întâmplat când fiica Andreei Antonescu a văzut imaginile cu mama sa din revista „Playboy”

Andreea Antonescu s-a bucurat de multe succes pe plan profesional, dar de-a lungul timpului s-a lovit și de dificultăți, cauzate atât de carieră, cât și de opiniile negative ale celor din jur. În anul 2002 a realizat un pictorial alături de Playboy, apariție ce a fost considerată una controversată.

Pentru cei care nu sunt familiari cu Playboy, aceasta este o revistă cu o activitate de aproape 70 de ani în industria publicistică, foarte apreciată pe plan internațional. A fost etichetată cu „content explicit” și a promovat mereu feminitatea și frumusețea femeilor, printre care s-au numărat unele dintre cele mai celebre reprezentate ale sexului frumos din lume: Marlyn Monroe, Madonna, Sharon Stone, Naomi Campbell și multe altele.

Ce s-a întâmplat când fiica Andreei Antonescu a văzut imaginile cu mama sa din revista „Playboy”

În România însă, societatea care consideră nuditatea un tabu și-a făcut auzită opinia. Există păreri controversate despre acest subiect, iar vedetele care au apărut în paginile acestei publicații s-au lovit de critici și preconcepții. 

Andreea Antonescu a realizat un asemenea pictorial la începutul carierei, în anul 2002, iar acum fiica sa, Sienna, a văzut fotografiile.

„Sienna nu m-a întrebat vreodată despre episodul ăla (…) Când m-am întors acasă, undeva pe la unsprezece noaptea, era un mare tărăboi la mine în casă (…) era un circ mare între mama și Sienna și nu înțelegeam ce se întâmplă, și mama alerga după Sienna cu o rochiță (…) ,copilul meu fiind dezbrăcat de tot în noaptea sfântă de Crăciun (…) Mi-a zis (n.r. “mama”): “Păi da, a văzut revista Playboy cu tine (…) și vrea să fie ca tine, dezbrăcată!”, a mărturisit Andreea Antonescu pentru cancan.ro.

Mama Andreei Antonescu a susținut-o în totalitate

Mama Andreei Antonescu nu a tras concluzia menționată anterior cu scopul de a-i reproșa fiicei sale greșelile trecutului. Din contră, femeia a văzut situația încă de la început mai presus de opinia celor din jur. Și-a susținut fiica în acest proiect și a încurajat-o bucuroasă să intre în rândul femeilor mândre de corpul lor. Cea mai mare dorință a femeii a fost să aibă propriul număr al revistei, așa că a rugat-o pe această să-i achiziționeze unul. În acel moment, în Galați se vânduseră la toate chioșcurile de ziare.

 Cu toate că a fost admirată de oamenii din jur pentru curajul său, Andreea s-a lovit de un mare impediment atunci când a trebuit să se întâlnească cu cei mai importanți bărbați din viața sa: fratele și bunicul. Bineînțeles, și aceștia au admirat-o în pictorial și au susținut-o, dar cumva în mintea artistei exista o reținere. Fusese crescută într-o societate în care nuditatea era tabu, iar ea resimțea pe deplin acest lucru. 

„Mama a fost prima care m-a susținut (…) Mama era foarte fericită, m-a sunat în momentul în care s-a lansat revista Playboy (…) și mi-a zis: „Andreea, când vii în Galați îmi aduci o revistă, pentru că aici în Galați e sold out! Și bunicul meu îmi amintesc (…) se uita așa prin revistă, îți dai seama vreo trei zile nu am putut să dau ochii cu bunicul meu și fratele meu era oripilat.”, a mai mărturisit cântăreața pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: