Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat când Marius Moise și Bianca Giurca s-au întâlnit în club

Ce s-a întâmplat când Marius Moise și Bianca Giurca s-au întâlnit în club

bianca giurca

Sezonul cu numărul șapte al emisiunii „Insula Iubirii” i-a ținut lipiți de micile ecrane pe telespectatori. Povestea de dragoste dintre Marius Moise și Bianca Giurca a fost, de departe, cea mai discutată și mediatizată. După ce au revenit în România, cei doi au decis să-și acorde încă o șansă, dar au ajuns din nou la despărțire. La luni întregi de la separare, Marius Moise și Bianca au dat nas în nas, în club! Iată cum a decurs întâlnirea dintre cei doi!

Ce s-a întâmplat când Marius Moise și Bianca Giurca s-au întâlnit în club

Marius Moise și Bianca Giurca s-au întors despărțiți din Thailanda, dar ulterior au decis să acorde încă o șansă relației lor. Din păcate, povestea lor de dragoste a ajuns repede la final, iar Bianca s-a mutat în București, unde locuiește cu chirie într-un apartament superb. Recent, cei doi foști iubiți s-au întâlnit într-un club, iar Marius a fost cel care a dezvăluit cum s-a desfășurat interacțiunea dintre ei. Nu a fost vorba despre priviri pe furiș sau discuții pline de regrete. Pur și simplu s-au salutat, iar apoi fiecare și-a continuat seara ca și cum celălalt nu ar fi existat.

„Ne-am întâlnit aseară în club, ne-am salutat, cam atât. Nu mai există nimic între noi și nici nu mai poate să fie ceva pe viitor. Pur și simplu ne salutăm. Are niște lucruri pe la mine, când vrea poate să și le ia. Inclusiv lănțișorul ală de care vorbește toată lumea. Poate să vină și să și-l ia”, a povestit Marius Moise pe contul personal de Tik Tok.

Din ce câștigă bani Bianca Giurca după emisiunea „Insula Iubirii”

După despărțirea de Marius Moise, Bianca Giurca de la „Insula Iubirii,” sezonul 7, a decis să rămână independentă financiar și a dezvăluit acest lucru pe platformele de socializare. În prezent, locuiește singură în București, într-un apartament închiriat. De asemenea, a mărturisit că, atât în timpul filmărilor, cât și în timpul relației cu Marius, a fost întotdeauna ea cea care a plătit chiria pentru apartamentul din Capitală.

„Eu nu lucrez în prezent. Inițial am făcut o glumă cu privire la acest subiect, pentru că adesea primesc aceeași întrebare: ‘Ce lucrezi? Ce faci pentru bani?’ Eu câștig bani din mediul online, ceea ce făceam și înainte de a apărea în emisiune. Și ar fi surprinzător pentru unii să afle că, în timpul participării mele la emisiune, am câștigat mai mult decât câștig acum,” a dezvăluit fosta parteneră a lui Marius Moise într-o transmisie pe TikTok.

Într-o altă sesiune de întrebări și răspunsuri organizată pe platformele de socializare în luna iulie, Bianca Giurcă a împărtășit o captură de ecran cu veniturile pe care le-a obținut din activitatea sa pe TikTok. Conform informațiilor prezentate de ea, tânăra a câștigat 13.164 de dolari într-o lună în care a fost activă pe această platformă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: