Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat, cu adevărat, între Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu. Dezvăluirea „Zânei” explică totul. Cine a întreţinut conflictul

Ce s-a întâmplat, cu adevărat, între Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu. Dezvăluirea „Zânei” explică totul. Cine a întreţinut conflictul

Cât plătește Andreea Marin pentru școala privată a fiicei ei. A fost criticată că a dus-o la privat: „Particularii vă jumulesc de bani”

Andreea Marin a făcut o declarație de-a dreptul surprinzătoare despre rivala sa din televiziune, Mihaela Rădulescu. Iubita lui Adrian Brâncoveanu susține că a vrut mereu să scape de această concurență.

„Zâna” a sugerat că Mihaela Rădulescu a fost cea care a menţinut o stare de conflict între ele, pentru că scandalul ar vinde mai bine.

Se bucură că au plecat pe drumuri diferite

Andreea Marin susține că nu și-a dorit niciodată un conflict cu Mihaela Rădulescu.

„Nu a fost nicio luptă între mine şi Mihaela, nu au fost lucrurile dorite aşa de mine. Nu comunicăm şi în afara teleziunii. Cred că e mai bine să fim pe drumuri diferite. În afara televiziunii, nu avem o relaţie, nu avem compatibilităţi.

E mai bine să fiu diplomată şi să tac. Am tot încercat să scap de această rivalitate, dar s-a tot ţinut de mine”, a declarat Andreea Marin.

S-au măritat cu acelaşi bărbat

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu nu doar că sunt personalități puternice și vedete cunoscute în televiziune, ci sunt legate și de un fost partener de viață. Cele două au împărțit același bărbat, fiind căsătorite în perioade diferite cu Ștefan Bănică Jr.

Nu vreau să răscolesc trecutul, nu îmi place să aduc în prim plan relaţiile încheiate. Întotdeauna fac totul, merg până la capătul drumului pentru a salva relaţia.

Am încercat să fac ceva să fie mai bine, dar când ajungi la concluzia că nu mergi într-o direcţie bună nu are rost să mai stai… Nici tu, nici celălalt! Pentru că nu doar tu stagnezi”, a mai spus vedeta.

Fiica ei, voluntar într-o luptă anti-drog

Violeta, fiica lui Ștefan Bănică Jr. şi a Andreei Marin, a început să lucreze ca voluntar, la o asociație internațională pentru ajutorarea tinerilor care se confruntă cu probleme legate de droguri sau alcool.

„Pentru că se întâmplă atâtea nenorociri în această țară, pentru că adolescenții cad pradă tentațiilor cu alcool, droguri, fumat, în ultimul an și jumătate, mai ales, am pus accentul pe acest aspect.

Ea face de mai bine de un an, voluntariat într-o asociație internațională, care activează și-n România și se ocupă în mod explicit de ajutorarea tinerilor care cad pradă acestor tentații, prin readucerea lor la o viață de normalitate.

Cred că a fost cea mai bună decizie, pentru că așa a văzut nemijlocit ce înseamnă efectul stupefiantelor, efectul pe care țigările sau alcoolul îl poate avea în viața unui adolescent”, a declarat Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: