Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin revine în televiziune după doi ani de pauză. În ce proiect este implicată

Andreea Marin revine în televiziune după doi ani de pauză. În ce proiect este implicată

andreea marin

Andreea Marin a adus o veste bună pentru toți fanii ei. După doi ani de la încheierea emisiunii „Nu există nu se poate”, care era difuzată pe TVR2, vedeta a dezvăluit că va reveni pe micile ecrane.

Andreea Marin se întoarce pe micile ecrane

Andreea Marin, alintată de telespectatori și „Zâna Surprizelor”, a fost una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România, încă de pe vremea emisiunii „Surprize, surprize”. Cu toate acestea, în ultima perioadă, vedeta s-a retras de pe micile ecrane. Acum doi ani, emisiunea „Nu există nu se poate”, pe care o prezenta la TVR2, s-a încheiat. După încheierea proiectului, Andreea Marin a decis să se concentreze pe alte pasiuni și activități. Ea și-a început propriul business, în care se implică activ, a scris două cărți, cea mai recentă fiind lansată la începutul lui 2022, și s-a dedicat educației fiicei sale, Violeta.

Andreea Marin a făcut o dezvăluire neașteptată  pentru fanii săi care îi simt lipsa de pe micile ecrane. Vedeta se pregătește să revină la televiziune într-un nou proiect al unei mari televiziuni din România. „Nu o emisiune permanentă, sincer nu e momentul pentru asta, fiind foarte prinsă cu propriul business. Dar ne vedem în deschiderea unei emisiuni noi, la una dintre marile televiziuni. Detalii la momentul potrivit”, a declarat Andreea Marin, conform Playtech.

Andreea Marin este gata să revină în televiziune

În anul trecut, Andreea Marin a făcut o apariție specială în emisiunea „Imperiul Leilor”, difuzată pe Pro TV. În cadrul acestei emisiuni, vedeta a susținut-o pe creatoarea bijuteriilor sale preferate, care propunea un pandantiv inteligent. Acest pandantiv inovator permitea stocarea de imagini, documente și clipuri video, oferind astfel o modalitate unică și practică de a păstra amintiri dragi într-o bijuterie.

„Închipuiți-vă o bijuterie în care puteți încărca emoții pe suport video, foto, documente, puteți încărca de pildă chiar Biblia într-un pandantiv. Iar datorită aplicației descărcată în telefon, când îl apropii de pandantiv, automat îi apare pe ecran persoanei dragi emoția încărcată.

Care poate fi o surpriză pentru o viață. Eu am realizat un video de suflet pentru fiica mea și, oriunde s-ar afla ea pe viitor, va simți că mama îi este aproape”, declara Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: