Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat cu Gigi Becali la testul pentru consum de droguri? Le-a făcut o promisiune polițiștilor 

Ce s-a întâmplat cu Gigi Becali la testul pentru consum de droguri? Le-a făcut o promisiune polițiștilor 

GALERIE FOTO (3) Gigi Becali accident

Ce s-a întâmplat cu Gigi Becali la testul pentru consum de droguri? Le-a făcut o promisiune polițiștilor!

Gigi Becali, implicat într-un accident rutier

Gigi Becali, cunoscutul patron al clubului de fotbal FCSB, a fost recent implicat într-un accident rutier și s-a aflat în centrul atenției atât a presei, cât și a autorităților. Evenimentul a avut un impact neașteptat asupra lui Gigi Becali, care a trebuit să facă față nu doar incidentului în sine, ci și procedurilor ulterioare. După ce a fost testat pentru consum de droguri, Becali a luat o decizie surprinzătoare, care a stârnit interesul publicului!

Accidentul rutier în care a fost implicat Gigi Becali s-a soldat cu o coastă fisurată pentru acesta. Inițial, el a negat că a suferit vreo leziune și a susținut că nu s-a întâmplat nimic grav. Cu toate acestea, un RMN ulterior a confirmat existența fisurii la coastă. Cu un simț al umorului caracteristic, Becali a declarat că și-a pus un corset și a mers la sfințire, subliniind că nu consideră aceasta o problemă majoră și că va face față cu bărbăție.

„Am făcut un RMN. Am o fisură la coastă. Asta e! Mi-am pus un corset și am plecat la sfințire.

Nu e nimic grav. Și dacă e grav… când ai bărbăție le suporți pe toate.  Eu eram în depășirea lui când a intrat în mine”, a spus Gigi Becali.

Ce s-a întâmplat cu Gigi Becali la testul pentru consum de droguri

Un alt aspect al incidentului a stârnit atenția și a declanșat o reacție din partea lui Gigi Becali. Acesta a fost nevoit să aștepte 15 minute pentru rezultatele testelor antidrog efectuate de poliție. Supărat de această întârziere, Becali a făcut o promisiune publică!

Patronul FCSB a promis că va dona aparatură de testat pentru consumul de droguri polițiștilor. El a declarat că intenționează să facă o donație „la miliție” pentru achiziționarea a 50-100 de aparate moderne destinate depistării drogaților.

„Mi-au făcut toate testele! Fac și promisiune publică. Vreau să fac o donație la miliție, să vedem cât costă.

Am stat cam un sfert de oră la drogangeală. Le-am promis la milițieni: ‘Uite, o să fac o donație de 50-100 de aparate moderne.

O să fac o donație ca să-i depisteze pe toți drogații. Eu veneam de la biserică. Cine-i beat la ora 11? Dacă ești beat la 11 ziua înseamnă că ești nebun.

Iar eu veneam de la biserică, de la Cernica. M-am îmbătat în biserică?”, a spus Gigi Becali, potrivit GSP.ro

Gigi Becali a subliniat că venea de la biserică în momentul accidentului și a negat vehement orice acuzație de consum de droguri sau alcool.

Gigi Becali nu poate fi tras la răspundere

Avocatul Adrian Cuculis a afirmat că în acest moment Gigi Becali nu poate fi tras la răspundere cu absolut nimic și a sugerat că șoferul celălalt ar trebui să fie considerat vinovat până la proba contrară.

„Domnul Becali nu poate fi tras la răspundere cu absolut nimic. În momentul de față, omul a suferit un accident de circulație, în urma căruia s-a ales cu o coastă fisurată, deci aș spune că șoferul pretins este vinovat.

Acum vorbim pe niște prezumții, dar presupun că s-a întâmplat în felul următor: Becali a intrat în depășire și șoferul care era paralel cu Becali, în loc să-l lase să se retragă, să reintre pe banda de mers, probabil că l-a șicanat, lucru care este interzis prin legislație.

Până la proba contrară, acel șofer ar trebui găsit vinovat”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, la Antena 3 CNN. 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: