Redactia.ro
Home » Știri » După accidentul de la Dobroești, Gigi Becali a făcut o vizită la spital. În ce stare se află în acest moment Latifundiarul din Pipera

După accidentul de la Dobroești, Gigi Becali a făcut o vizită la spital. În ce stare se află în acest moment Latifundiarul din Pipera

GALERIE FOTO (3) Gigi Becali accident

Accidentul rutier în care a fost implicat Gigi Becali la Dobroeşti, în data de 12 octombrie 2023, a stârnit un val de interes în presa românească. Latifundiarul din Pipera a fost nevoit să se prezinte la spital în urma incidentului petrecut în timp ce încerca să evite o mașină care circula pe contrasens.

Evenimentul a fost imediat notificat autorităților, iar polițiștii au demarat investigațiile pentru a stabili împrejurările exacte ale accidentului.După producerea impactului, Gigi Becali a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Gigi Becali, la spital după accidentul în care a fost implicat

Starea sa de sănătate a fost principala preocupare a opiniei publice, iar presa a urmărit cu atenție evoluția situației. În acest context, autoritățile au intensificat ancheta pentru a clarifica dacă în accident au fost implicate și alte persoane, astfel încât să se poată stabili responsabilitățile.

”La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 01:10, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o unitate spitalicească din Bucureşti, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 00:10, la unitatea medicală respectivă s-a prezentat un bărbat, care a declarat că a fost victima unui accident rutier, produs la data de 12 noiembrie a.c. pe DNCB, km 13 + 500 Dobroeşti”, a transmis, luni, IPJ Ilfov.

Ancheta este în plină desfășurare

Polițiștii rutieri din Pantelimon au efectuat cercetări la fața locului și au colaborat strâns cu personalul medical pentru a obține toate informațiile necesare. O echipă de la Poliția Pantelimon s-a deplasat la spital pentru a interoga și lua declarații de la Gigi Becali. De asemenea, au fost deschise dosare de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă, în încercarea de a stabili cu exactitate circumstanțele producerii evenimentului rutier.

În acest context, autoritățile au intensificat cercetările pentru a identifica posibilii participanți la trafic implicați în accident. Este important de menționat că ancheta vizează nu doar cauzele și responsabilitățile, ci și împrejurările exacte în care s-a produs accidentul de la Dobroeşti.

”Din primele cercetări a rezultat faptul că bărbatul respectiv ar fi fost conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier din data de 12 noiembrie a.c., produs pe DNCB la km 13+500 în zona localităţii Dobroeşti. În cauză conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, în vederea depistării prezenţei în organism a alcoolului şi a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative”, potrivit IPJ Ilfov.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: