Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a întâmplat cu măicuța care a născut gemene. Cum arată fetele acum

Ce s-a întâmplat cu măicuța care a născut gemene. Cum arată fetele acum

GALERIE FOTO (4) Ce s-a întâmplat cu mâicuța care a născut gemene. Cum arată fetele acum

Ce s-a întâmplat cu măicuța care, în anul 2011 a ajuns în atenția publicului după nașterea unor gemene. Stareța Sebastiana, Elena Gâtlan pe numele său din buletin a provocat un un imens scandal în rândul bisericii. Măicuța a fost exclusă din viața monahală, rămânând să își crească singură fetițele.

Viața mâicuței s-a schimbat radical. Ștefan Florescu, președintele fundației „Din suflet pentru suflet”, este cel care a ajutat-o. Totodată, a devenit și nașul fetițelor. Conform cancan.ro, acesta le-a pus o casă la dispoziție mamei și celor două fetițe, pe numele lor Ana Ecaterina și Maria Nectaria, până când acestea au reușit să se mute la un apartament. Elena Gâtlan locuiește în București cu gemenele și s-a angajat la o fabrică de încălțăminte. Presupusul tată al copilelor, părintele Antonie, a avansat în funcția de protosinghel l-a schitul Amara, notează stirilekanald.ro.

Cum își câștigă existența

După ce a fost alungată de la Mănăstirea Tăriceni, mâicuța a trebuit să-și găsească un loc de muncă. Se pare că fosta stareță Sebastiana lucrează la o fabrică de încălțăminte din București. Din salariul său le întreține pe cele două fete care, acum, au 8 ani.

Au fost făcute publice imagini de la aniversarea de 4 ani a micușelor. Nașul acestora a fost prezent și le-a pus zâmbetul pe buze. Le-a oferit cadouri, iar fetele au suflat în lumânările de pe tort.

Unde locuiesc și cum arată acum

La patru ani distanță de la ultimele fotografii făcute publice, nici fosta maică stareță, nici fetele nu mai apar în mediul online. Discretă din fire, Elena Gâtlan a ales să-și ferească fetele ”de ceea ce le-ar putea dăuna” și să trăiască o viață liniștită. Femeia lucrează în continuare și, se pare că încă nu și-a găsit un partener de viață. Asta, pentru că după ce a născut a declarat că nu vrea pe nimeni în viața ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: