Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a întâmplat cu Victor Slav și Selina după Asia Express. „Cea mai mare frica a mea este…”

Ce s-a întâmplat cu Victor Slav și Selina după Asia Express. „Cea mai mare frica a mea este…”

Sursa foto: a1.ro

Victor Slav și iubita sa, Selina, au trecut printr-o provocare uriașă odată cu participarea la „Asia Express”. Această experiență nu doar că i-a adus mai aproape ca cuplu, dar le-a testat și limitele emoționale și relaționale. Selina a vorbit deschis despre lecțiile învățate și fricile personale pe care a trebuit să le confrunte, iar relația lor a ieșit mai puternică din această aventură.

Ce impact a avut experiența „Asia Express” asupra cuplului Victor Slav și Selina

După trei ani de relație, Victor și Selina au decis să participe la „Asia Express”, un concurs renumit pentru dificultățile pe care le pune în fața participanților. Cu toate că știau că emisiunea va aduce momente tensionate, cei doi au acceptat provocarea, iar la final, experiența i-a unit și mai mult. Selina a povestit într-un interviu despre cum această aventură a fost o ocazie de a se dezvolta personal și de a lucra asupra temerilor sale cele mai profunde.

Cuplul a întâmpinat unele neînțelegeri pe parcursul emisiunii, dar nimic grav care să le afecteze relația. Dimpotrivă, Selina consideră că această experiență a ajutat la întărirea legăturii dintre ea și Victor. Împreună, au învățat să facă față situațiilor imprevizibile, iar Victor a fost un sprijin constant pentru iubita lui.

Selina a recunoscut că una dintre cele mai mari frici pe care încă o are este frica de singurătate. Ea nu se referă la singurătatea de moment, precum statul singură acasă sau dormitul singură, ci la teama de a pierde persoanele dragi din viața ei. Această frică este adânc înrădăcinată în experiențele dureroase din trecut, când și-a pierdut fratele și a fost aproape de a-și pierde și tatăl, după o operație complicată.

„Cea mai mare frică a mea la care trebuie să lucrez, evident, este singurătatea. Singurătatea, dar nu la modul că mi-e frică să stau acasă singură sau să dorm singură. Mă refer la singurătatea aia când îți pierzi oamenii dragi, asta e cea mai mare frică a mea”, a declarat Selina, la „Fără Frică Podcast”, potrivit spynews.ro.

Relația dintre Victor și Selina, întărită de provocările emisiunii

Pe lângă testarea limitelor personale, aventura din „Asia Express” a întărit relația dintre Victor și Selina. Aceștia au descoperit că pot face față împreună oricărei provocări, indiferent cât de mare ar fi presiunea. Selina a subliniat că relația lor se bazează pe iubire, respect și sprijin reciproc. Deși au avut parte de discuții contradictorii, ca orice cuplu, nu au ajuns niciodată la lipsă de respect unul față de celălalt.

„Nu există la noi jigniri, înjurături, vorbe urâte. Normal că ne certăm, suntem oameni, avem discuții, cred că ar fi chiar aiurea să nu avem, dar nu, nu a existat niciodată lipsa de respect la noi. A întărit relația. Îți dai seama că în confortul tău, în rutina ta, nu ești pus în situații atât de dificile și sub această presiune (…)

Ne-am dat seama că în orice situație am fi, facem față cu brio (…) Mi-am dus stima de sine la un alt nivel, pentru că nu mă credeam în stare să fac foarte multe chestii și le-am făcut și uite că am trecut peste și că am reacționat ok”, a mai povestit iubita lui Victor Slav.

Victor și Selina au trecut prin momente dificile în emisiune, dar au reușit să le depășească împreună, demonstrând că relația lor este solidă și bazată pe încredere. Această experiență a fost o ocazie de a se vedea reciproc într-un nou context, departe de confortul zilnic, și totuși, au reușit să rămână uniți.

Deși aventura de la „Asia Express” s-a încheiat, Selina și Victor continuă să fie un cuplu puternic. Ei au învățat multe despre sine și despre relația lor, iar acest lucru îi va ajuta să meargă înainte cu și mai multă încredere. Pentru Selina, a fost o lecție importantă despre puterea de a înfrunta propriile frici și de a crește împreună cu partenerul său, iar pentru Victor, a fost o confirmare a solidității legăturii lor. 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: