Redactia.ro
Home » TV » Ce s-a întâmplat cu Victoria Principal, actrița care a jucat-o pe Pamela în serialul „Dallas”? Cum arată acum, unde își trăiește bătrânețea și, mai ales, cu cine

Ce s-a întâmplat cu Victoria Principal, actrița care a jucat-o pe Pamela în serialul „Dallas”? Cum arată acum, unde își trăiește bătrânețea și, mai ales, cu cine

GALERIE FOTO (15)

Personaj-cheie într-un serial de succes al anilor `78-`87, Victoria Principal s-a retras din rol pentru a-și începe o afacere pe cont propriu. Culmea, ani mai târziu, actrița a renunțat și la aceasta, doar-doar și-o găsi liniștea. Și așa a fost! Retrasă din lumea actoriei, cu o avere mai mult decât confortabilă, actrița trăiește la o fermă, înconjurată de animale și verdeață, și se implică activ în cauzele sociale care o sensibilizează.

De ce a părăsit serialul „Dallas”

După câteva încercări eșuate în lumea filmului, Victoria Principal a lucrat timp de câțiva ani ca agentul altor staruri. Totuși, norocul i-a surâs atunci când i s-a propus să joace rolul lui Pam Ewing, într-un serial de televiziune difuzat în primetime pe CBS, numit Dallas. Rolul nu numai că a pus-o pe „harta” celor mai talentate și dorite actrițe din întreaga lume, dar i-a adus și 4 premii Emmy diferite.

În ciuda acestui succes, Victoria a decis să părăsească show-ul televizat după 9 sezoane pentru a-și deschide propria ei companie de producție filme, denumită Victoria Principal Production, precum și o linie de cosmetice și chiar cărți despre sănătate și frumusețe. Vorbind peste ani despre rolul în celebrul serial, Victoria recunoaște că fix personajul ei i-a dat curajul pentru a face acest pas. „Am învățat foarte multe jucând-o pe Pam. Era curajoasă și lupta pentru ceea ce credea. A fost un privilegiu a o juca”, declara actrița ulterior.

Linia de cosmetice și antreprenoriatul Victoriei Principal

Principal Secret, linia ei de cosmetice premium, s-a bucurat de un succes uriaș. Pasiunea cu care crea diferitele produse a atras nenumărați clienți și i-a adus un binemeritat loc în topul celor mai iubite și cerute cosmetice în America. Cu toate acestea, în aprilie 2019, Victoria Principal și-a vândut afacerea pentru o sumă care nici la ora aceasta nu e cunoscută. Însă, cum se știe că afacerea era un mic imperiu, putem presupune că vorbim despre câștiguri impresionante.

Victoria Principal și linia ei de cosmetice

Ce face acum Victoria Principal

2001 a fost anul în care s-a retras din actorie, iar 2019 a fost anul în care și-a vândut și compania clădită de la 0. Acum, Victoria își petrecere timpul la ferma sa, unde salvează și reabilizează animale. A pus bazele și unei asociații caritabile, denumită The Victoria Principal Foundation for a Thoughtful Existence”, care îi permite să asigure asistență animalelor în nevoie.
Actrița este o figură prezentă pe Instagram, acolo unde postează des fotografii cu animalele salvate. Așa se face că la cei 72 de ani este înconjurată de cai, capre și câini.

Ce avere are Victoria Principal

După cariera strălucită pe TV, dar și în urma vânzării imperiului clădit în domeniul frumuseții, Victoria Principal se bucură de o avere estimată la 350$ milioane de dolari. O sumă mai mult decât confortabilă, care rămâne de văzut cine o va moșteni, din moment ce aceasta nu are moștenitori direcți.

Cu cine a fost căsătorită Victoria Principal

Actrița nu are niciun copil și în prezent nu este căsătorită, deși în trecut a ajuns la altar de două ori: o dată cu Christopher Skinner și a doua oară cu Harry Glassman. A bifat, de asemenea, o relație publică cu celebrul cântăreț și compozitor Andy Gibb. Mulți ar spune că viața ei privată a fost cu mult mai spectaculoasă decât rolul pe care l-a jucat în celebrul serial.

Christopher Skinner

Victoria și primul ei soț, Skinner
Victoria și primul ei soț, Skinner

Victoria l-a întâlnit pe Christopher Skinner, un scriitor, actor și producător, pe platourile de filmare ale serialului Dallas, în 1078. Și deși a fost o dragoste furtunoasă, căsătorita dintre ei n-a ținut decât doi ani. În 1980 deja se despărțea și divorțat cu mare ecou.

La acea vreme, Skinner o învinuia pe Victoria că muncea prea mult și că asta a dăunat relației lor. Mai precis, actrița lipsea de acasă 75 de ore pe săptămână, lucru prea greu de îndurat pentru soțul ei. „Ne-am căsătorit chiar înainte de creșterea incredibilă a popularității serialului Dallas. A fost bine primul an, dar în cele din urmă și-a dat seama că își dorește o căsătorie mai tradițională, cu o femeie care să stea mai mult acasă”, spunea acesta.

Andy Gibb

Victoria și Andy Gibbs, în videoclipul duetului

După primul mariaj eșuat, Victoria l-a cunoscut pe Andy Gibb, care era un cântăreț, compozitor cunoscut, dar și fratele celebrilot Barry, Robin și Maurice Gibbs, care formau Bee Gees. Întâlnirea lor a avut loc în ianuarie 1981, pe când filmau la The John Davidson Show, și a fost, după spusele multora, dragoste la prima vedere.
Cei doi au fost într-o relație câțiva ani, timp în care au înregistrat și duetul „All I have to do is dream”. În ciuda conexiunii evidente și a afecțiunii pe care și-o purtat, Victoria s-a despărțit de Gibbs din cauza dependenței acestuia de droguri. La acea vreme, el a blamat-o pe ea pentru dependența lui, spunând că a ajuns să consume substanțe interzise după despărțirea de ea. Într-un interviu dat ulterior, Victoria a susținut că s-a despărțit de el tocmai pentru că se lupta cu această dependență. „I-am ceut să aleagă între mine și problemă”, a spus ea .

Harry Glassman

Victoria și Harry Glassman, ultimul ei soț

Doctorul Harry Glassman, un chirurg plastician celebru în Beverly Hills, a fost marea iubire a Victoriei Principal. Și este, totodată, bărbatul cu care a fost căsătorit cel mai mult timp. S-au cunoscut în 1983 și s-au căsătorit doi ani mai târziu de la acest eveniment.

Doctorul a fost cel care a ajutat-o să pună bazele companiei sale și să-și lanseze propriul brand de skincare. Împreună erau de neoprit. În 2006, însă, au ajuns la divorț și totul a explodat în media. Actrița a fost cea care a intentat actele de divorț, citând celebrele „diferențe ireconciliabile” ca motiv de separare.

 

Secretul frumuseții sale la 72 de ani

În 2008, actrița a fost de acord să împartă cu fostul soț suma de 50 de milioane de dolari, în ciuda faptului că semnase un acord prenupțial. Se zvonește că actrița a fost de acord cu această sumă deoarece el a amenințat-o că va dezvălui secretul aspectului ei fără vârstă – operația estetică pe care chiar el i-a făcut-o.

Victoria Principal ar fi fost operată în secret de soțul ei, plasticianul Harry Glassman

Iar acest lucru ar fi fost dezastruos pentru actriță, din moment ce ea și-a construit un imperiu bazându-se pe felul cum arată. Și totodată susținând că e rezultatul unui stil de viață echilibrat și al produselor cosmetice pe care chiar ea le-a creat.

foto: Cinemagia, Imdb, Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: