Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a întâmplat în noaptea de Revelion cu Alexia, copila de 15 ani cu mâinile replantate de medici. Mulți au fost surprinși să audă

Ce s-a întâmplat în noaptea de Revelion cu Alexia, copila de 15 ani cu mâinile replantate de medici. Mulți au fost surprinși să audă

În ultima zi a anului 2022, Alexia, tânăra cu mâinile replantate de către medicii, a fost externată și a putut merge acasă după mai bine de două săptămâni petrecute pe un pat de spital. Iată cum și-a petrecut tânăra noaptea dintre ani și ce a înseamnat pentru ea!

Ce s-a întâmplat cu Alexia în noaptea de Revelion

La două săptămâni de la cumplitul accident care i-a retezat brațele, Alexia a putut merge acasă. Medicii au externat-o pe adolescenta de 15 ani chiar în ultima zi din an, astfel Revelionul l-a petrecut în sânul familiei sale și alături de prietenii săi.

Cei apropiați tinerei au povestit că Alexia a avut parte de primele momente de bucurie după mai bine de două săptămâni de chin. La miezul nopții, colindătorii i-au călcat pragul casei, iar ea a fost încântată să-și revadă colegii din ansamblu. Aceștia au urat-o și i-au înmânat cadouri, ceea ce a emoționat-o până la lacrimi pe tânără.

Alături de colegi în noaptea dintre ani

Sfârșitul de an a găsit-o așadar pe Alexia alături de familia sa, dar și de colegii din ansamblu, care au venit cu mic cu mare s-o bucure și s-o încurajeze să lupte pentru o recuperare cât mai rapidă.
Pe tânără o așteaptă un drum îndelungat spre recuperare, cu multe operații, dar și ore de fizio-kinetoterapie. Cu puțin noroc și multă muncă, tânăra și-ar putea folosi mâinile aproape ca înainte de accident.

Amintim că viața tinerei s-a schimbat radical după ce în noaptea dinspre 16 spre 17 autocarul în care se afla s-a răsturnat la intrarea în Pașcani. Adolescenta de 15 ani se afla alături de colegii săi dintr-un ansamblu folcloric și se îndrepta spre un festival la Slobozia-Ialomița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: