Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a întâmplat la nașterea celui de-al patrulea copil al Reginei Elisabeta a II-a. Suverana a schimbat regulile FOTO

Ce s-a întâmplat la nașterea celui de-al patrulea copil al Reginei Elisabeta a II-a. Suverana a schimbat regulile FOTO

GALERIE FOTO (2)

Regina Elisabeta a II-a a fost, o adevărată deschizătoare de drumuri în ceea ce privește tendințele de naștere regale, fiind primul monarh din istoria Marii Britanii care a adus pe lume un copil fără ca ministrul de interne să fie prezent. Da, aceasta era o cerință reală la o naștere regală!

Majestatea Sa și-a născut toți cei patru copii acasă, în timp ce Ducesa de Cambridge, Meghan Markle, Prințesa Eugenie și Sarah Ferguson au optat pentru nașteri în spital.

Ce s-a întâmplat la nașterea celui de-al patrulea copil al Reginei Elisabeta a II-a

Regina a fost, de asemenea, prima femeie din Familia Regală care a fost însoțită de soțul ei la naștere, când l-a întâmpinat pe cel de-al patrulea copil al ei, Prințul Edward, în prezența regretatului Prinț Philip.

Scriind în „Soțul meu și cu mine: The Inside Story Of 70 Years Of Royal Marriage”, Ingrid Seward a dezvăluit:

„Ducele de Edinburgh își ținea de fapt soția de mână în timp ce se năștea cel mai mic copil al lor.”

Ea a adăugat:

„Regina, pe atunci în vârstă de 37 de ani, l-a rugat să fie acolo; ea citise cu interes reviste pentru femei care subliniau importanța implicării taților la naștere și devenise fascinată de această idee. Astfel, Philip a devenit primul tată regal din istoria modernă care a asistat la venirea pe lume a unuia dintre copiii săi… Compasiunea vine de la regină. Iar datoria și disciplina vin de la el, Philip”.

Sursa foto: oprahdaily.com

Regina a avut același ginecolog la nașterile tuturor copiilor

Un articol din New York Times a dezvăluit că Sir John Peel, chirurgul-ginecolog a condus echipa de medici, moașe și asistente care au asistat la naștere. Sir Peel a lucrat pentru regină din 1961 și a fost prezent la nașterile tuturor celor patru copii ai ei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: