Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce să porți cu un pulover norvegian în această iarnă?

Ce să porți cu un pulover norvegian în această iarnă?

Ce să porți cu un pulover norvegian în această iarnă?

Puloverul norvegian a intrat pentru totdeauna în canonul tendințelor de iarnă și se întoarce cu bumerang pe rafturile magazinelor. Îl iubim pentru căldura și modelele sale unice, dar cu ce să-l asortezi pentru a arăta minunat? Descoperă aceste idei de styling cu pulovere norvegiene pe care vei dori să le porți tot timpul în iarna 2022/2023.

Puloverul norvegian – Un hit pentru iarna 2022/2023

Deși istoria lor datează de la începutul anilor 1920, ele nu s-au demodat niciodată. Puloverele tricotate norvegiene sunt chicul prin excelență al iernii, iubite nu doar de norvegieni, ci de întreaga lume. Acestea sunt promovate pe podiumurile marilor case de modă, inclusiv Celine, Dior, Polo Ralph Lauren și Ganni. Atât minimaliștii, cât și fanii motivelor de Crăciun desprinse direct din Bridget Jones au în garderoba lor pulovere norvegiene. 

Dacă sunteți în căutarea a ceva mai gustos decât un pulover cu ren de Crăciun, dar care să reflecte 100% aura iernii, un pulover cu model norvegian este direcția potrivită. Poți să-i adaugi stil purtând pantaloni la modă și aruncând pe umeri o haină lungă de lână. În cele din urmă, accentuați caracterul cu cizme de iarnă și o haină de exterior din puf. Pentru a simplifica lucrurile, am ales cele mai la modă modele pentru femei cu pulover norvegian pentru iarna 2022/2023. Sunt perfecte pentru zilele răcoroase și geroase. 

Pulover norvegian și blugi – un duo elegant pentru zilele mai reci

Aceasta este cea mai simplă opțiune pentru un look casual de iarnă. Pentru iarna 2022/2023, ne concentrăm pe pantalonii largi din denim https://shopsy.com.ro/blugi-femei , care adaugă un aer casual și urban. Pentru a rămâne cald la temperaturi sub zero grade, merită să aveți grijă de accesorii. Cizmele de zăpadă și o căciulă de lână vor rezista, sau chiar mai bine o cagulă super trendy. O haină din piele de oaie și ochelarii de soare sunt obligatorii.  

Un pulover cu un model norvegian va merge bine cu mai mult decât cu blugi. Pantalonii de culoare crem sau bej ar fi, de asemenea, o idee bună.  

Pulover norvegian la modă cu pantaloni largi

Cum poartă locuitorii din nordul friguros un pulover norvegian? Pe principiul că, cu cât mai simplu, cu atât mai bine. Un tricot scandinav clasic cu un twist de iarnă, se potrivește cu o pereche de pantaloni casual largi. În oraș, ar merge blugii cu picior larg sau pantalonii de catifea de culoare crem, iar într-o stațiune montană, pantalonii de schi matlasați sunt o necesitate. Cizmele de iarnă și o căciulă neobișnuită, cum ar fi o pălărie sau o bonetă de lână în culori pastelate, sunt, de asemenea, o necesitate.  

Pulover norvegian cu fustă

Căutați o idee pentru o ținută originală cu un pulover norvegian în rolul principal? Combină-l cu o fustă, de preferință cu o croială mini simplă și adaugă cizme cu talpă solidă și șosete călduroase. Finisează-l cu o haină mai mare din lână și o geantă de mână. Nu îți va fi frig într-un astfel de set și vei arăta șic. Aceasta ar fi o ținută grozavă pentru o plimbare la bâlci cu o prietenă sau pentru o întâlnire de iarnă. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: