Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce să pui sub hainele din șifonier pentru a avea un miros plăcut mai mult. Trucul rapid al cameristelor de la hotel

Ce să pui sub hainele din șifonier pentru a avea un miros plăcut mai mult. Trucul rapid al cameristelor de la hotel

Vrei ca hainele tale să miroasă bine chiar și atunci când sunt depozitate în șifonier? Există un truc util în acest sens, care te va ajuta ca obiectele tale vestimentare să rămână frumos parfumate, în ciuda faptului că sunt depozitate o perioadă mai lungă de timp în dulap. Iată cum poți face asta și ce trebuie să pui neapărat sub haine!

Asta trebuie să adaugi sub hainele din dulap

Menținerea unui miros proaspăt și plăcut printre rufele din dulap poate fi o adevărată provocare, mai ales vara. Deși există detergenți și balsamuri în comerț care te ajută pentru o perioadă scurtă de timp, există și câteva soluții naturale și eficiente pentru a asigura un parfum plăcut în șifonier, pentru mai mult timp. De cele mai multe ori, cameristele de la hotel apelează cu încredere la ele!

Trucuri eficiente pentru a avea un miros plăcut în șifonier

Uneori, adăugarea de balsam de rufe la un ciclu de spălare al mașinii nu este suficientă pentru a păstra mirosul plăcut al hainelor mai mult timp. Odată ce sunt ținute în dulap, ele își pierd din parfum și capătă un miros de închis. Pentru a menține un miros plăcut în dulapuri fără a cheltui prea mult, poți încerca câteva soluții simple și eficiente. Iată câteva idei simple și rapid pentru toată lumea:

Pliculețe de lavandă

Lavanda este o alegere excelentă pentru a menține un miros plăcut și pentru a proteja hainele din dulap. Pliculețele cu flori uscate de lavandă sunt simple de realizat și extrem de eficiente. Acestea nu doar că oferă un miros plăcut, dar ajută și la respingerea moliilor.

Aveți nevoie de: 

  • Flori uscate de lavandă
  • Pliculețe din material textil (de preferat bumbac sau in)
  • Foarfecă
  • Ață și ac sau o panglică.

Asigură-te că florile de lavandă sunt complet uscate. Poți cumpăra lavandă uscată din magazinele de specialitate sau poți usca florile proaspete acasă. Alege pliculețele din material textil, care permit mirosului să se răspândească ușor. Poți folosi pânză de bumbac sau in.

Taie materialul textil în dreptunghiuri de aproximativ 15×10 cm, dacă nu ai pliculețe gata făcute. Coase două laturi și lăsă una deschisă pentru a umple pliculețul. Pune o mână de flori uscate de lavandă în fiecare pliculeț. Cantitatea poate varia în funcție de mărimea pliculețului și de preferințele tale pentru intensitatea mirosului.

Coji de citrice

Pune cojile de portocală, lămâie sau alte citrice într-un săculeț de pânză și așează-l în dulap. Cojile de citrice eliberează un miros proaspăt și plăcut.

Condimente aromate

Plasează într-un săculeț de pânză condimente precum scorțișoara, cuișoarele sau anasonul stelat. Acestea vor da un miros plăcut și cald dulapului.

Oțet alb

Înmoaie o bucată de bumbac sau o cârpă mică în oțet alb și așează-o într-un colț al dulapului. Oțetul va ajuta la neutralizarea mirosurilor neplăcute. Asigură-te că oțetul nu intră în contact direct cu hainele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: