Redactia.ro
Home » Știri » Ce salarii au angajatele de la magazinele Sephora în 2022

Ce salarii au angajatele de la magazinele Sephora în 2022

În prezent, Sephora nu este doar principalul lanț de magazine de parfumuri și produse cosmetice din Franța, ci și o prezență puternică în domeniul frumuseții în țări din întreaga lume. Întotdeauna în fruntea celor mai noi tendințe, experiența unică de cumpărături a Sephora oferă clienților de produse de înfrumusețare din întreaga lume o alegere de neegalat printre parfumurile și produsele cosmetice de marcă premium.

Sephora, lider în produsele de frumusețe

Sephora se implică profund în relația cu consumatorii în toate magazinele sale din întreaga lume. De pe Broadway, între străzile 43 și 44 din New York și Champs Elysées din Paris, până la Corso Vittorio Emanuele din Milano sau Nanjing Road din Shanghai, magazinele Sephora sunt mândre de interactivitatea lor, cu ecrane gigantice și aplicații mobile în magazin, care creează în permanență legături mai puternice și legături emoționale cu clienții.

Cum a început povestea Sephora

Din 1969, magazinele Sephora oferă pasionaților de frumusețe din întreaga lume libertatea privilegiată de a atinge și testa produsele. Brandul oferă o selecție superioară de produse de calitate și ține mereu pasul cu cele mai noi tendințe. Se bazează pe talentele excepționale ale profesioniștilor săi în domeniul frumuseții, care creează un mediu perfect pentru clienții aventuroși care doresc să experimenteze și să învețe.

Cu gama inovatoare de produse din colecția Sephora, magazinele sale distincte și angajamentul îndrăzneț față de idei noi, Casa este întotdeauna capabilă să își surprindă și să își încânte clienții.

La fiecare punct de contact cu clienții săi, în magazin și online, Sephora oferă o abordare neconvențională care a făcut din ea cea mai iubită comunitate de frumusețe din lume

Ce salarii au angajatele de la magazinele Sephora în 2022

În funcție de post, salariile pornesc de la 1.500 de lei și pot ajunge chiar și la 3.700 de lei, potrivit money.ro Suma depinde de orașul în care se află magazinul, dar și de experiența angajatului.

Astfel, un Beauty advisor angajat full time la Sephora, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an câștigă, în București, un salariu lunar net de 1.500 de lei, în timp în Târgu Mureș, un angajat care lucrează pe aceeași poziție și care are doi ani de experiență primește lunar 1.300 de lei.

De cealaltă parte, un Brand Influencer cu o vechime de trei ani în domeniu este remunerat cu 1.600 de lei, la care se adaugă un bonus lunar în valoare de 150 de lei. Desfășurarea aceleiași activități este răsplitătă în Timișoara cu suma 1.890 de lei, însă pachetul salarial nu include tichete de masă sau bonusuri de performanță.

Un Asistent manager încasează lunar un salariu 2.500 de lei pe lună, la care se adaugă un bonus de 300 de lei/lunar. Însă, se cere o experiență în domeniu de cel puțin cinci ani.

Cu 3.700 de lei pleacă acasă, la final de lună, un Coordonator lanț aprovizionare, însă vechimea în domeniu este considerabilă – 10 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: