Redactia.ro
Home » Știri » Ce salarii au angajații magazinelor Metro România. Câți bani câștigă, de fapt, pe lună

Ce salarii au angajații magazinelor Metro România. Câți bani câștigă, de fapt, pe lună

Retailer german multinational Metro este prezent pe piața din România încă din anul 1996. Fiind o companie cu așa o longevitate, tot mai mulți români sunt interesați ce salarii sunt la Metro în România.

Cu o rețea de 30 de unități în România, Metro are magazine cash & carry pe bază de card membru doar pentru persoanele juridice.

Metro este un nume și dincolo de granite. Conform datelor din 2019, compania avea un număr de 769 de magazine în 26 de țări, fiind unul dintre cei mai mari retaileri din lume.

Ce salarii sunt la Metro România

Tot mai mulți români se întreabă ce salarii au angajații Metro de la noi. Iată pe ce sume angajează retailerului german, potrivit undelucram.ro, în funcție de jobul ales și nivelul de experiență la care se află la momentul angajării.

Salarii la Metro România: consilier vânzări senior

Un angajat Metro din București, angajat cu program de lucru full-time și experiență în domeniu de 3 ani, pe funcția de Consilier vânzări senior, încasează un salariu net lunar de 2.100 de lei.

Salarii la Metro România: consilier vânzări senior recepția mărfurilor

Un angajat Metro din Baia-Mare, cu un program de lucru full-time și experiență în domeniu de mai puțin un an, pe funcția de Consilier vânzări senior recepția mărfurilor, încasează un salariu net lunar de 2.000 de lei. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 400 de lei lunar.

Salarii la Metro România: Consilier vânzări expert

Un angajat Metro din București, cu un program de lucru full-time și experiență în domeniu de 5 ani, pe funcția de Consilier vânzări expert, încasează un salariu net lunar de 2.600 de lei.

Salarii la Metro România: Asistent achiziții

Un angajat Metro din București, cu program de lucru full-time și experiență în domeniu de 2 ani, pe funcția de Asistent achiziții, încasează un salariu net lunar de 2.900 de lei.

Salarii la Metro România: Application Support Coordinator

Un angajat Metro din București, cu program de lucru full-time și experiență în domeniu de 2 ani, pe funcția de Application Support Coordinator, încasează un salariu net lunar de 3.500 de lei.

Salarii la Metro România: Trainee

Un angajat Metro din București, cu program de lucru full-time și experiență în domeniu de un an pe funcția de Trainee, încasează un salariu net lunar de 4.000 de lei.

Salarii la Metro România: Agent vânzări

Un angajar Metro din București, cu program de lucru full-time și experiență în domeniu de 2 ani pe funcția de Agent vânzări, încasează un salariu net lunar de 2.200 de lei. La acesta se adaugă și tichete de masă în valoare de 400 de lei lunar și un bonus de 1.100 lei pe lună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: